simpatična objava

Zna se šaliti na vlastiti račun: Jelena Lešić pokazala kako se može spavati bez maske i bilo gdje 'ubiti oko'

14.04.2021 u 14:55

Bionic
Reading

Jedna od naših najpoznatijih voditeljica i bivša Miss Universe Hrvatske svojedobno je izjavila da obožava trenutak kad se ugase svjetla reflektora te iz visokih potpetica uskoči u tenisice i skine brojne slojeve šminke, a sada je pokazala zanimljiv trenutak kad nije ispred kamera

HTV-ova voditeljica je u Instagram storyju pokazala da je zadnjih dana na službenom putovanju na moru, a svoje pratitelje je uvela u svoj svijet zanimljivim video snimkama i fotografijama.

Na jednoj od njih je nasmijala sebe i one koji je prate. 'Nikad mi nije trebala maskica za spavanje, a bome ni krevet za ubiti oko', opisala je simpatičnu fotografiju u kojoj spava na suvozačkom mjestu u automobilu na kojoj spava naslonjena na sjedištu, podbočena laktom s kosom prebačenom preko očiju.

Inače, prošlo je preko 15 godina otkako je postali Miss Universe Hrvatske i predstavljala Hrvatsku na svjetskom natjecanju. Ranije je kazala da joj je ta godina preokrenula život iz temelja. Odselila se iz roditeljskog doma, upisala željeni fakultet, proputovala pola svijeta i počela zarađivati svoj novac, radila i uživala u svakoj sekundi. Sada nastoji 'uživati u svakom trenutku, osvijestiti sebe i okolinu, biti zahvalna svaki dan na predivnom poslu koji ima, suprugu koji joj je podrška u svakom smislu, prijateljima koji je okružuju i obitelji'.

  • +8
Jelena Lešić Izvor: Pixsell / Autor: Matija Habljak/PIXSELL