neumorna diva

Zorica Kondža otkrila koju je pjesmu odbila, a kasnije je postao veliki hit

02.08.2024 u 12:46

Bionic
Reading

Jedna od naših najboljenijih pjevačica ljeto ima ispunjeno nastupima, a u manje od mjesec dana predstavila je dvije nove pjesme - 'Promjenu' i 'Na kraju puta'. Otkrila je ima li još uvijek tremu pred nastupe, a pričala i o ponekim privatnim temama

Premda suvereno vlada scenom već dugi niz godina, Zorica Kondža kaže da 'što je starija ima osjećaj da joj je sve veća trema'. Izlazak na binu je, ističe, 'respekt prema publici koja je platila ulaznicu i to je zapravo stres, ali čim krenu prve note i kontakt s publikom, sve prođe'.

Može se više posvetiti glazbi

Naglasila je da je 'jedina pjevačica na našoj sceni koja ima troje djece i muža' i da joj 's četiri muška nije lako'. te da 'sve mlade mame koje imaju malu djecu znaju da se ne može tek tako raditi i da se treba posvetiti djeci'. Sad kad su joj sinovi narasli, ima više vremena za bavljenje glazbom.

Prevare, škrtost i očaj: Ovo su skandali Davida i Victorije Beckham Izvor: Profimedia / Autor: Montaža: Neven Bučević

Izmakao joj najpopularniji duet Dine Merlina

Mnogi znaju da je u mladosti odbila evergreen 'Gdje dunav ljubi nebo', koji je najprije bio ponuđen njoj, a sada je otkrila da je Dino Merlin upravo njoj prvoj ponudio da s njim snimi duet za hit 'Godinama'.

'Sjedili smo zajedno u avionu i on mi je predložio tu pjesmu. Međutim suprug i ja smo bili podstanari godinama i taman smo selili, to je davno bili, nismo imali telefon, mobitel pogotovo i ja sam njemu rekla da ne znam kako ćemo sad imat kontakt i rekla sam mu da se javi u našu Hrvatsku glazbenu uniju Split da bi on meni mogao poslat pjesmu. Međutim, nije uspio napravit kontakt', prisjetila se za In Magazin.

DIVA U CRVENOM

Zorica Kondža priredila koncert za pamćenje u Lisinskom, pogledajte atmosferu

Pogledaj galeriju

Merlin je tu pjesmu snimio s Ivanom Banfić, a kad su se sreli na Porinu, Zorica mu je čestitala. On joj je rekao 'ovo je sad mogao biti tvoj Porin'. Pjevačka diva je priznala da je imala 'podosta takvih situacija u životu'.

Trenutno pauze između brojnih koncerata, 64-godišnja Splićanka najradije provodi s jednogodišnjom unučicom Natali za koju kaže da je prekrasna. Ne krije kako priželjkuje još koji put postati baka. Kaže da bi je veselilo da imaju što više 'malih, slatkih anđelića'.

6. DUBROVAČKI ZIMSKI FESTIVAL

[FOTO] Legendarna Zorica Kondža uz pratnju benda raspjevala Stradun

Pogledaj galeriju