snažne emocije

Zrinka Cvitešić i Niko Kranjčar: O ljubavi rijetko pričaju, ali ovaj zagrljaj sve je otkrio

28.07.2024 u 13:38

Bionic
Reading

Na 75. Dubrovačkim ljetnim igrama premijerno je izveden Vojnovićev ‘Ekvinocijo‘ u režiji Krešimira Dolenčića, a u glumačkoj postavi, uz Gorana Višnjića je Zrinka Cvitešić. Premijeru nije propustio ni Zrinkin životnog partnera, bivši nogometaš Niko Kranjčar

Druga dramska premijera 75. Dubrovačkih ljetnih igara, Ekvinocijo Iva Vojnovića u režiji Krešimira Dolenčića, izvedena je na novoj festivalskoj lokaciji, istezalištu Posat. Festivalska publika bila je dirnuta ovom novom interpretacijom Vojnovićeva djela te je cijeli autorski tim nagradila ovacijama i dugotrajnim aplauzom, a druženje uz tratamenat nastavilo se na Trgu Oružja u Bistrou Revelin.

Zrinka i Goran Višnjić zajedno na kazališnim daskama

Redatelj Krešimir Dolenčić predstavu je posvetio svom učitelju, Jošku Juvančiću Jupi. U glumačkoj podstavi, između ostalih nalaze se Goran Višnjić, kojem uloga Nike Marinovića označava prvu kazališnu ulogu nakon 20 godina te Zrinka Cvitešić koja tumači ulogu Jele, Ivove majke.

poznata lica

Pogledajte tko je sve došao na premijeru predstave u Dubrovniku

Pogledaj galeriju

Na druženje nakon premijere predstave došla su brojna poznata ima, a Goranu Višnjiću pridružila se supruga Eva. Zrinki Cvitešić velika podrška, kao i godinama do sada, bio je životno partner Niko Kranjčar, a slavlju i čestitkama pridružila se u njezina obitelj.

Zrinka je doslovce blistala u dugoj srebrnoj haljini, a Niko Kranjčar nije skrivao koliko je ponosan na nju. Nakon predstave dočekao ju je s elegantnim bijelim buketom, a njihov zagrljaj ganuo je sve oko njih.

Ljubav koja traje čitavo desetljeće

Inače, Naša istaknuta glumica Zrinka Cvitešić i bivši nogometaš Niko Kranjčar u vezi su čitavo desetjeće, ali njihova zajednička pojavljivanja u javnosti mogli bismo izbrojati na prste jedne ruke. O svojoj vezi za medije nerado pričaju.

Upoznali su se 2012. nedugo nakon što se on razveo od svoje tadašnje supruge Simone Fistrić. Zrinka je pak okončala dugogodišnju vezu s Hrvojem Rupčićem. Koliko je njihova ljubav od samog početka ozbiljna dokazuje činjenica da je Niko vrlo brzo doveo svoju novu odabranicu na upoznavanje roditeljima.

Niko i Zrinka svaki slobodni trenutak provode u njezinom masliniku na otoku Braču, njihovoj oazi mira. Bacili su se i na proizvodnju maslinovog ulja za koje su već osvojili brojna priznanja.

  • +5
Zrinka Cvitešić Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Dubrovačke ljetne igre

Glumica je prije dvije godine priznala kako su prije četiri godine na otoku živjeli čak sedam mjeseci. Iako se njihova ljubav rodila u Londonu, ne namjeravaju ostati živjeti ondje. 'Samo ću dodati da nije to više samo London - Zagreb, nego je London - Zagreb - Brač. I to najviše London - Brač. Pretprošle godine bila sam sedam mjeseci tamo, na Braču smo živjeli i to mi je bilo predivno, tako da je to sada nekakva kombinacija, koja je i luda, ali funkcionira', ispričala je Zrinka prije dvije godine, a Niko je bio iskren: 'Sve što ona hoće, ja sam joj podrška, vrlo jednostavno. Meni paše na svim lokacijama. Mislim da je blagodat kad si to možeš priuštiti i moći proći i svijeta. Iskoristimo svaki mogući trenutak da odemo u prirodu i na Brač i uživamo.'

Prevare, škrtost i očaj: Ovo su skandali Davida i Victorije Beckham Izvor: Profimedia / Autor: Montaža: Neven Bučević