poseban događaj

Gorana Višnjića i njegovu Evu rijetko viđamo zajedno, a sada su privukli sve poglede

28.07.2024 u 12:30

Bionic
Reading

Predstava za koju se tražila karta više, Vojnovićev Ekvinocijo, premijerno izvedena u Posatu. A ta predstava bila je i od velikog značenja za glumca Gorana Višnjića koji je bio u pratnji supruge Eve

Druga dramska premijera 75. Dubrovačkih ljetnih igara, Ekvinocijo Ive Vojnovića u režiji Krešimira Dolenčića, izvedena na novoj festivalskoj lokaciji, istezalištu Posat. Festivalska publika bila je dirnuta ovom novom interpretacijom Vojnovićeva djela te je cijeli autorski tim nagradila ovacijama i dugotrajnim aplauzom, a druženje uz tratamenat nastavilo se na Trgu Oružja u Bistrou Revelin.

Na dubrovačkoj premijeri su zablistali Goran Višnjić, Zrinka Cvitešić, Niko Kranjčar i brojni poznati, a ova predstava bila je od posebnog značenja za našeg glumca sa londonskom adresom, Gorana Višnjića.

poznata lica

Pogledajte tko je sve došao na premijeru predstave u Dubrovniku

Pogledaj galeriju

Na kazališnim daskama nakon 20 godina

Naime, nakon niza godina, čak puna dva desetljeća, Goran Višnjić u Dubrovnik nije stigao ni kao turist, ni kao gledatelj, već kao glumac. Tako je u predstavi imao ulogu Nika Marinovića. Inače, Goran Višnjić prvi je put u Dubrovniku nastupio 1994. godine, a ovo mu prva kazališna uloga nakon čak 20 godine. Na daskama koje život znače, između ostalih, pridružila mu se i Zrinka Cvitešić koja je tumačila ulogu Jele, Ivove majke.

Na druženju nakon svečane premijeri Goranu se pridružila i njegova supruga, Eva Višnjić. Slavni par, koji rijetko viđamo zajedno u javnosti, privukao je veliko zanimanje. Oboje ležerno odjevni, on u bijelim hlačama i tamnoplavoj košulji, a Eva u maksi haljini nenametljivog cvjetnog uzorka, s dodatkom šarenog remena i eklektične torbice s cvijetom u kosi, spremno su pozirali zagrljeni i uživali u druženju okupljenih. Na premijeri Goran Višnjić je pokazao i kako je vjeran svom novom imidžu – oblikovanim brkovima i maloj bradi.

Višnjić, koji tradicionalno svakog ljeta dolazi u domovinu, ove godine je stigao već početkom srpnja, a ovogodišnji boravak u domovinu mu je itekako uzbudljiv.

ulovljen na odmoru

Goran Višnjić u šetnji Šibenikom pokazao novi imidž

Pogledaj galeriju

Život u Engleskoj

Inače, Goran Višnjić je prije nekoliko godina, nakon više od 20 godina života u Americi, s obitelji preselio u Engelsku, u Cornwall. Kako je rekao svojevremeno gostujući u podcastu Ane Radišić, jedan od razloga za tu odluku koja je u njima tinjala još otkada je završio sa snimanjem 'Hitne službe', bio je život njihove djece.

Prevare, škrtost i očaj: Ovo su skandali Davida i Victorije Beckham Izvor: Profimedia / Autor: Montaža: Neven Bučević

'Jedan od razloga zašto smo u Engleskoj, a nismo u Hrvatskoj je to što u Hrvatskoj ipak više ljudi zna tko sam. Koliko god je to nekad zahvalno jer vam se možda progleda kroz prste za neke stvari, s druge strane djecu gledaju ili pozitivno ili negativno kroz njihova oca. Mislim da im to ne treba, ne želim da imaju tu prtljagu. Vidio sam jako puno primjera gdje su roditelji poznate osobe, a klinci se u tome pogube', rekao je tada.

Podsjetimo, Goran Višnjić je u braku s Evom Višnjić od 1999., a imaju zajedno kćer Sofiju Vivien te sinove Viga i Tina.