ŽENA ŽENI

Zrinka Cvitešić objavila fotografiju s Kolindom Grabar Kitarović: 'Jedina iz najviših krugova koja me došla vidjeti u London'

03.11.2021 u 14:39

Bionic
Reading

Glumica je na društvenim mrežama objavila više fotografija s Kolindom Grabar Kitarović koja joj čestita. Ona joj je, otkrila je, bila podrška u njezinim glumačkim ostvarenjima

'Bila je prva koja me nagradila za te moje koračiće izvan Hrvatske… Bila je prva i jedina iz tih najviših krugova koja me došla vidjeti u London na daskama koje život znače… I opet je tu… Žena ženi', napisala je Zrinka Cvitešić.

Podsjetimo, naša istaknuta umjetnica nedavno je osvojila godišnju nagradu za promicanje hrvatske kulture u svijetu za 2019. godinu, a na toj dodjeli nagrada bila je i Kolinda Grabar Kitarović.

Hrvatski kulturni klub u obrazloženju je naveo kako je glumica svojim cjelokupnim umjetničkim opusom postala istaknuta veleposlanica hrvatske kulture te je zato zaslužila to priznanje. Na dodjeli su joj kao podrška bili bliski prijatelji i članovi obitelji, kao i dugogodišnji dečko Niko Kranjčar.

  • +4
Zrinka Cvitešić Izvor: Profimedia / Autor: Václav Šlauf / MFDNES + LN / Profimedia