u novoj sezoni

Zvijezda Harryja Pottera stiže u Bridgerton i donosi novi zaplet

17.09.2024 u 22:13

Bionic
Reading

Iako nije još poznato kad će izaći nova sezona serije 'Bridgerton', polako 'cure informacije' o novim zapletima koji će uzbuditi gledatelje. Obožavatelji će upoznati nove likove, a jedan od njih prepoznat ćemo i kao poznato lice iz filmova o Harryju Potteru

Serija 'Bridgerton' dobit će novu sezonu, a obožavatelji jedva čekaju vidjeti kako će se razvijati priča omiljene junakinje Penelope koju glumi Nicola Coughlan. Osim Penelope koja je u posljednjoj sezoni postala Bridgertonica udajom za Colina, fanovi serije uzbuđeni su i zbog razvoja priča ostalih junaka kojima će se u četvrtoj sezoni pridružiti i glumica koju smo upoznali u sagi o Harryju Potteru.

Naime, Katie Leung, koja je u filmovima o legendarnom čarobnjaku iz škole Hogwarts glumila Cho Chang, otkrivena je kao dio nove glumačke ekipe u omiljenoj Netflixovoj seriji.

Ovo su najljepše turske glumice današnjice Izvor: Društvene mreže / Autor: Montaža: Neven Bučević

Što nas očekuje u novoj sezoni serije 'Bridgerton'?

37-godišnja glumica u seriji će utjeloviti Lady Araminte Gun, pripadnicu visokog društva koja je dvaput udana, no nažalost i dvaput udova. Njezin lik kreatori serije opisali su kao nevjerojatan, pronicljiv i otvoren, ali i nesklon kritici i trenutcima kada se dovodi u pitanje njezin položaj u društvu.

Iz brakova Lady Araminte Gun ima dvije kćeri, a njihova udaja bit će glavni fokus.

Dvije sestre utjelovit će Michelle Mao kao Rosamund Li i Isabella Wei kao Posy Li. Tvorci serije tvrde da su sestre različite, no vrlo zanimljive. Dok je Rosamund opisuju kao lijepu i taštu, Posyin lik opisan je kao puno ljubazniji.

Iako datum izlaska nove sezone još nije objavljen, potvrđeno je da će se sezona sastojati od 8 dijelova, a bit će potrebno oko 8 mjeseci da se snime sve scene.

U LONDONU

Ljepotice iz 'Bridgertona' sve su ostavile bez daha u glamuroznim izdanjima

Pogledaj galeriju