stigli na koncert

Zvijezda 'Kumova' uživala u Veloj Luci, a viđen je i glazbenik s kojim ju se povezuje

30.07.2024 u 10:33

Bionic
Reading

Na šestu godišnjicu odlaska Olivera Dragojevića velolučkom rivom orili su se nezaboravni hitovi, a u glazbenom spektaklu uživala su i brojna poznata lica. Posebnu pažnju privukli su Ana Uršula Najev i Faris Pinjo, za koje se već duže šuška da su par

Poznato je da glumica, doktorica Luce Akrap iz hit-serije 'Kumovi' Ana Uršula Najev i sama pjeva te uspješno održava nastupe s pratećim glazbenicima, a svoj ljetni boravak u Dalmaciji iskoristila je i za dolazak na koncert održan u čast Olivera Dragojevića.

Ne skida osmijeh s lica

Lijepa i dobro raspoložena Splićanka rado je pozirala pred kamerama fotografa, a za tu prigodu pojavila se u pletenoj haljini s crvenim motivima te ju je kombinirala uz sandale i torbicu u bež boji.

Bio je ondje i bosanskohercegovački glumac i glazbenik Faris Pinjo, kojeg već neko vrijeme povezuju s njom. Do sada vezu još nisu potvrdili, no viđeni su u istom društvu više puta.

Ana Uršula Najev je izjavila da 'i dalje bira ne govoriti o svojem privatnom životu jer misli da se o njemu piše kada govori i ne govori' te da je 'izabrala ne otkrivati ništa i taj dio intime sačuvati za sebe'. Naglasila je da 'nikad nije govorila o svom ljubavnom životu i voljela bi da tako i ostane dok se ne uda', ali je otkrila da je 'jako sretna'.

stigle su tisuće

Poznati na koncertu 'Trag u beskraju': Stigao i Dalić sa suprugom

Pogledaj galeriju

Glasine o njihovoj ljubavi krenule su u prosincu prošle godine. Faris se tijekom ljeta rastao od glumice Tare Thaller nakon malo više od godinu dana braka. Njega su gledatelji, podsjetimo, mogli pratiti u zadnjoj sezoni showa 'Tvoje lice zvuči poznato', a ostvario je uspješne glumačke uloge u predstavama '25th Annual of Putnam County Spelling Bee' i 'Skidanje'. Gledatelji su ga mogli vidjeti i u seriji 'Konak kod Hilmije' te u kratkim filmovima 'Tica' i 'Pokoravanje'.

Kao da ste na Maldivima: Ovo su najljepše pješčane plaže Hrvatske Izvor: Ostale fotografije / Autor: Neven Bučević