svi su se okretali za njom

Zvijezda serije 'Sjene prošlosti' privukla poglede: Jelena Perčin prošetala zagrebačkom špicom

26.10.2024 u 19:10

Bionic
Reading

Topla i ugodna jesenska subota izmamila je brojne Zagrepčanke i Zagrepčane na gradsku špicu, a među njima je bilo i podosta poznatih. Kamere su tako uhvatile glazbena, politička i modna lica, a bila je tu i glumačka zvijezda popularne RTL-ove serije, Jelena Perčin

Serija 'Sjene prošlosti', koja se emitira na RTL-u, prikovala je ove jeseni Hrvate za male ekrane, a među glavnim likovima je Marta Novak, koju je utjelovila Jelena Perčin.

Glumica koju smo gledali i u serijama 'Zabranjena ljubav', 'Dobre namjere', 'Hitna 94', 'Najbolje godine', 'Zora dubrovačka', 'Kud puklo da puklo' i mnogim drugima, ovog puta dobila je ulogu kraljice kvarta, moćne i manipulativne žene.

Pogledajte kako se Catherine Zeta-Jones mijenjala kroz godine Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia/montaža Neven Bučević

Dobro raspoložena Dubrovkinja

U pauzi od snimanja i obiteljskih obaveza, subotu prijepodne iskoristila je za šetnju zagrebačkom špicom. Fotografi su je snimili u srdačnom susretu s nepoznatom damom, a izgledala je sretno i zadovoljno.

Uvijek chic odjevena glumica, pažnju prolaznika plijenila je u ležernoj modnoj kombinaciji, a kosu je podigla u visoki rep (baš kako to nosi u seriji u kojoj je gledatelji trenutno mogu pratiti).

CRNO I BIJELO

Jelena Perčin zablistala je na zagrebačkoj premijeri u klasičnoj kombinaciji boja

Pogledaj galeriju