'SJENE PROŠLOSTI'

Upoznajte likove nove RTL-ove serije koja na male ekrane stiže već ove jeseni

29.07.2024 u 12:23

Bionic
Reading

Što se dogodi kada umjesto ljubavi prema obitelji i bližnjima prevlada želja za osvetom, moći i manipulacijom - otkrit će likovi uzbudljive dramske serije 'Sjene prošlosti' koju RTL donosi svojim gledateljima

Nova RTL-ova dramska serija je napeta emotivna priča o životima četiriju žene čije su sudbine isprepletene događanjima iz djetinjstva. Marta, Paula, Ana i Olga četiri su prijateljice koje žive život klasičnih srednjoškolki, no kada Marta odluči da je došlo vrijeme da svrgnu Olgu s trona popularnosti, priprema joj okrutnu podvalu i njihovo se prijateljstvo raspada zauvijek mijenjajući Olgin život.

Dvadeset godina kasnije, Olga se vraća u njihove živote i putevi četiri bivše prijateljice ponovno se isprepleću. Iako Olga želi nastaviti normalnim životom, suočena sa starim (ne)prijateljicama, u njoj se budi želja za osvetom koja će pokrenuti lavinu raznih, vrlo neočekivanih događaja, pa čak i ubojstva!

  • +3
Serija 'Sjene prošlosti' Izvor: Promo fotografije / Autor: RTL

Naizgled mirne živote u prigradskom naselju uznemirit će Olgin povratak jer će skrivene i duboko zakopane mračne tajne svih aktera serije početi isplivavati na površinu, što će izazvati lavinu tragičnih događaja, a hoće li Olgina želja za osvetom potpuno prevladati ili će uspjeti nadvladati svoje mračne impulse - ne propustite pratite ove jeseni na RTL-u u novoj domaćoj seriji 'Sjene prošlosti'.