LJETO IZ SNOVA

Život u Splitu joj godi: Rakitićeva Raquel otkrila u čijem se društvu najbolje provodi

29.07.2024 u 09:16

Bionic
Reading

Zbog karijere voljenog supruga Ivana Rakitića, Raquel je posljednjih mjeseci morala nekoliko puta pakirati kofere, a nakon kratkog boravka u Saudijskoj Arabiji, gdje je igrao za Al-Shabab, obitelj Rakitić stigla je zbog novog ugovora s Hajdukom u grad pod Marjanom

'Živili🍻salud!', napisala je u najnovijoj objavi na Instagramu supruga Ivana Rakitića, Raquel, pokazavši da se već dobro uklopila te uživa u Splitu, a fotografije možete vidjeti OVDJE.

Iako se preselila iz rodne Španjolske u domovinu supruga, Raquel se nije odvojila od sestre Irene, s kojom je, poznato je, iznimno bliska. Irena Mauri također je u Splitu, a u popodnevnom izlasku na obližnju plažu društvo im je pravila Antonia Bralić.

Prevare, škrtost i očaj: Ovo su skandali Davida i Victorije Beckham Izvor: Profimedia / Autor: Montaža: Neven Bučević

Tri ljepotice istaknule su vitke noge u hlačicama i nazdravile hladnim pivom, a ono što ne prolazi 'ispod radara' nevjerojatna je fizička sličnost dviju sestara.

Ispod objave krenuli su se nizati komplimenti na račun dobrog izgleda Raquel, a nekolicina njih nazvala ju je i kraljicom.

  • +3
Raquel Mauri i Ivan Rakitić Izvor: Profimedia / Autor: Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Inače, transfer Rakitića u Hajduk uzdrmao je kako sportsku, tako i društvenu scenu. S proslavljenim nogometašem u Split je stigla i supruga Raquel Mauri, s kojom je u braku 11 godina te imaju dvije kćeri, Adaru i Altheu.

Atraktivna Španjolka poprilično je aktivna na društvenim mrežama te redovito objavljuje fotografije koje otkrivaju djeliće njezine obiteljske idile u kojoj uživa sa suprugom i kćerima, pa ne treba sumnjati da će svojim objavama ljepota Splita i Hrvatske napraviti najbolju turističku promociju našoj zemlji.