ne kriju ljubav

Javila se iz Splita: Raquel Mauri pokazala kako ona i Rakitić uživaju u Hrvatskoj

27.07.2024 u 11:08

Bionic
Reading

Nakon transfera Ivana Rakitića u Hajduk, ljepotama Splita prepustila se i njegova supruga Raquel Mauri. Atraktivna Španjolka na društveni mrežama javila se iz Splita i otkrila kako ona i Rakitić uživaju

Transfer Ivana Rakitića u Hajduk uzdrmao je kako sportsku, tako i društvenu scenu. Zajedno s proslavljenim nogometašem u Split je stigla i njegova supruga, Raquel Mauri s kojom je u braku 11 godina te imaju dvije kćeri, Adaru i Altheu.

Atraktivna Španjolka poprilično je aktivna na društvenim mrežama gdje redovito objavljuje fotografije koje otkrivaju djeliće njezine obiteljske idile u kojoj uživa sa suprugom i kćerima.

Prevare, škrtost i očaj: Ovo su skandali Davida i Victorije Beckham Izvor: Profimedia / Autor: Montaža: Neven Bučević

Javila se iz Splita

Ovog puta Raquel se javila iz Splita, gdje je obitelj stigla nakon Rakitićevof transfera u Hajduk. U nizu objavljenih fotografija, koje možete pogledati ovdje, Raquel je pokazala pravu ljetnu idili. Na fotografijama snimljenim na brodu, bračni par Rakitić uživa u moru, suncu i ljubavi. Lijepa Andalužaka izgleda besprijekorno u kratkim crnim hlačicama i Valentinovom jednodijelnom badiću u kombinaciji crne i krem boje. Rakitić u jednom trenutku čak podiže svoju lijepu suprugu te s osmijesima na licu uživaju u zagrljaju.

Tu fotografiju na svom Instagram Storyju podijelio je i Ivan Rakitić te dodao tri emotikona srca.

Inače, atraktivna Španjolka osvojila je Rakitića još 2011., kada je nogometaš kao 21-godišnjak iz Njemačke stigao u Sevillu, no osvojiti Raquel nije bio ni najmanje lagan posao. Ona ga je odbila najmanje 20 puta. A danas su jedan od najzaljubljenijih i najskladnijih parova, što često ističu i odjećom.

  • +3
Raquel Mauri i Ivan Rakitić Izvor: Profimedia / Autor: Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Vjenčanje se odvilo u tajnosti 2013., a zavjete su pred Bogom izmjenilli dvije godine kasnije u Sevilli. Nakon udaje, rođenjem Althee i Adare, Raquel se posvetila obitelji, a kako žive i što rade u slobodno vrijeme, Španjolka redovito objavljuje na društvenim mrežama gdje je iznimno aktivna.