RAQUEL MAURI

Stigla je u Split: Rakitićeva supruga objavila fotke snimljene 'iza zatvorenih vrata'

22.07.2024 u 10:39

Bionic
Reading

Nakon što se jučer Ivan Rakitić pojavio pred najvjernijim navijačima Hajduka i obratio javnosti, sretan i zahvalan na prilici da svoju karijeru nastavi u Splitu, u grad pod Marjanom stigla je i njegova obitelj

'U novu avanturu ulazimo s velikim entuzijazmom. #hajduksplit hvala na prekrasnom dočeku.' Riječi su to koje je na svom Instagram profilu, gdje je prati čak 644 tisuće ljudi iz cijeloga svijeta, napisala Raquel Mauri, supruga nogometaša Ivana Rakitića koji je jučer i službeno stigao u Split gdje je potpisao ugovor s Hajdukom.

Uz ovu rečenicu Raquel je objavila i nekoliko fotografija koje javnost nije imala prilike vidjeti, koje možete pogledati OVDJE, a koje najbolje opisuju da je i ona sretna što je Rakitić potpisao ugovor s Hajdukom.

Na prvoj fotografiji Raquel i Rakitić poziraju s kćerima Adarom i Altheom, ali i njezinom sestrom Irenom i njezinim djetetom ispred privatnog aviona s kojim su stigli u Split, potom Rakitić dok se obraća javnosti, a potom i Adara i Althea s ocem i Raquel koja u rukama drži ogroman buket cvijeća koji je dobila.

Prevare, škrtost i očaj: Ovo su skandali Davida i Victorije Beckham Izvor: Profimedia / Autor: Montaža: Neven Bučević

Tu su i dvije fotografije snimljene iz zraka, dok su avionom pristizali u Split.

Prvi susret

Atraktivna Španjolka osvojila je Rakitića još 2011., kada je nogometaš kao 21-godišnjak iz Njemačke stigao u Sevillu, no osvojiti Raquel nije bio ni najmanje lagan posao.

Prvi susret dogodio se u gradu, u prvom kafiću u koji je Rakitić sjeo s bratom Dejanom po dolasku u Sevillu, a upravo tamo Raquel je radila kao konobarica. Svojim izgledom odmah ga je osvojila i nogometaš je rekao da će mu 'ta prelijepa djevojka postati žena', no morao se itekako pomučiti da je osvoji.

  • +3
Raquel Mauri i Ivan Rakitić Izvor: Profimedia / Autor: Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Budući da nije znao španjolski, sporazumijevali su se rukama, a prije negoli je nakon sedam mjeseci pristala na prvi izlazak, odbila ga je najmanje 20 puta.

Vjenčanje se odvilo u tajnosti 2013., a zavjete su pred Bogom izmijenilli dvije godine kasnije u Sevilli. Nakon udaje, rođenjem Althee i Adare, Raquel se posvetila obitelji, a kako žive i što rade u slobodno vrijeme, Španjolka redovito objavljuje na društvenim mrežama gdje je iznimno aktivna.