florence pugh

Zvijezda u usponu iznenadila odlukom: 'Uzela sam pauzu, mrzim ovo...'

20.09.2024 u 17:00

Bionic
Reading

Nakon što je čitavo desetljeće glumila bez tjedna pauze, a potom i bila primorana obrijati glavu pred kamerama u vrlo zahtjevnoj ulozi, Florence Pugh otišla je na ljetni odmor

Glumica Florence Pugh jedna od mladih, iznimno talentiranih zvijezda u usponu, kojoj svi proriču nevjerojatno uspješnu karijeru u Hollywoodu. Stoga je mnoge iznenadila neuobičajenom odlukom o uzimanju pauze u trenucima kada je najtraženija.

Pugh je za britanski Vogue otkrila da je ovog ljeta prvi puta odlučila napraviti odmak od glume, nakon što je godinama nizala kompleksne uloge jednu za drugom.

Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević, Profimedia

Florence Pugh nanizala sjajne uloge pa uzela pauzu

Od vrhunske špijunske serije 'Mala bubnjarica', preko kino hitova 'Oppenheimer' i 'Dina', do Marvelovih 'Thunderbolta' i nadolazeće ljubavne drame 'We Live in Time'; Florence Pugh radila je čitavo desetljeće bez predaha.

I dok je zbog toga nagrađena nominacijom za Oscara i statusom uspješne holivudske zvijezde, ističe kako je slavu skupo platila.

'Prvi puta u karijeri sam tražila ljetnu pauzu. Potpuna sam radoholičarka, ali vidim i kada sam iscrpljena. Prošle godine sam se iznenada probudila i pomislila 'mrzim koliko sam toga u životu propustila'. Da, želim zauvijek imati karijeru, ali to se neće dogoditi ako se nastavim zatrpavati poslom', pojasnila je 28-godišnja glumica.

Florence Pugh Izvor: Profimedia / Autor: VALERIE MACON / AFP / Profimedia

Povratak u Torontu

Nakon što je napunila baterije na ljetnom odmoru, Pugh se vratila na crveni tepih na Toronto Film Festivalu za premijeru svoje nove romantične drame 'We Live in Time', u kojoj glumi kuharicu koja se zaljubi u muškarca (Andrew Garfield) kojeg je slučajno udarila autom.

Radnja filma događa se nekronološki te počinje scenom u kojoj već boluje od raka, a za ovu ulogu je otišla korak dalje te pred kamerama obrijala glavu.

Obrijala glavu za ulogu

'Svaki glumac koji igra ulogu oboljelog od raka zna koliko je važno da vidi glava te je bilo bitno da je Pugh obrije. Imala sam čast učiniti nešto što je u potpunosti u skladu s mojim likom', pojasnila je Florence Pugh i dodala:

'Svi su mi željeli dotaknuti glavu i stalno je bilo hladno pa je sve skupa bilo malo traumatično. Osim toga, nikad nisam igrala lik koji prolazi kroz toliko boli.'

ZENDAYA U LONDONU

Riskantno izdanje: Svi bruje o njezinom neobičnom stajlingu koji otkriva previše

Pogledaj galeriju