riječi podrške

Zvijezde slave Donalda Trumpa: Evo tko mu je sve izrazio podršku

14.07.2024 u 09:59

Bionic
Reading

Od 50 Centa do influencera i manekenki - ne prestaju stizati obraćanja u kojima se slavi Trumpovo preživljavanje navodnog atentata

Nakon što su podršku Donaldu Trumpu iskazali svjetski dužnosnici i političari, te njegova djeca Ivanka i Eric, oglasio se i velik broj zvijezda koji su slavili činjenicu da je njihov predsjednički kandidat preživio blizak susret sa smrti.

Reper 50 Cent bio je među prvima koji se javno obratio povodom današnjeg atentata na Donalda Trumpa na predizbornom skupu u Pennsylvaniji.

'Poznata mi je ova vibra. Sad smo svi u nevolji!', napisao je pa podijelio naslovnicu svog starog albuma 'Get Rich Or Die Tryin' s fotošopiranom fotografijom na kojoj se našla Trumpova glava.

Upravo je ova fotografija postala jedan od simbola pružanja podrške Trumpu te ju je podijelilo još nekoliko drugih zvijezda, među kojima je i model Amber Rose.

U porukama na društvenim mrežama oglasili su se i brojni influenceri, poput Logana Paula koji je napisao:

'Preživjeti pokušaj atentata za nekoliko milimetara, a onda zaustaviti svoje zaštitare kako bi mogao podignuti šaku i prkositi smrti je najjača stvar koju sam vidio u životu. Nadam se da su svi dobro.'

I zvijezda filmova 'Dozvola za ubojstvo' te 'Policajac manijak', Robert Davi, obratio se predsjedničkom kandidatu na Instagramu.

'Pridružite mi se u molitvama za predsjednika Trumpa. Čovjek koji je nepravedno demoniziran do mjere koja nikada nije viđena u prošlosti. On voli Ameriku, kao i puno nas, ali je dao puno toga za našu zemlju', napisao je glumac.

  • +9
Navodna pucnjava na Trumpovu skupu Izvor: Profimedia / Autor: Anna Moneymaker / Getty images / Profimedia

Ranije su se oglasila njegova djeca Ivanka i Eric Trump. Potonji je za Page Six naglasio da je njegov otac 'najsnažnija osoba koju je upoznao u životu', dok je Donaldova mezimica napisala:

'Hvala vam na vašoj ljubavi i molitvama za mog oca i za druge žrtve današnjeg besmislenog nasilja u Butleru, Pennsylvaniji. Zahvalan sam Tajnoj službi i svim ostalim službenicima za provođenje zakona na njihovim brzim i odlučnim akcijama danas. Nastavljam se moliti za našu zemlju. Volim te tata, danas i uvijek.'

Podsjetimo, nekoliko pucnjeva čulo se otprilike pet minuta nakon što je Trump počeo svoj govor na skupu na otvorenom u gradu Butleru. Iz publike su se čuli vrisci. Poginula je jedna osoba u publici, a napadač je ubijen, dok je predsjednički kandidat prošao s ozljedom uha.

Prevare, škrtost i očaj: Ovo su skandali Davida i Victorije Beckham Izvor: Profimedia / Autor: Montaža: Neven Bučević

Policija je tvrdila da je snajperist bio postavljen stotinama metara od predsjednika u zgradi koja je bila izvan sigurnosnog kordona.