nakon atentata

Ivanka Trump poslala emotivnu poruku ocu; oglasio se i njegov sin kojeg rijetko viđamo

14.07.2024 u 09:34

Bionic
Reading

Djeca Donalda Trumpa još su u šoku nakon što je njihov otac ozlijeđen u navodnom pokušaju atentata na predizbornom skupu

U šokantnim satima koji su iza nas, ne prestaju stizati poruke podrške Donaldu Trumpu koji je na predizbornom skupu u Pennsylvaniji preživio pokušaj atentata.

Među onim najemotivnijim našla su se obraćanja njegove djece. Ivanka Trump je izrazila ljubav ocu te naglasila bezumnost ovog čina.

'Hvala vam na vašoj ljubavi i molitvama za mog oca i za druge žrtve današnjeg besmislenog nasilja u Butleru, Pennsylvaniji', napisala je bivša glavna savjetnica Bijele kuće.

'Zahvalan sam Tajnoj službi i svim ostalim službenicima za provođenje zakona na njihovim brzim i odlučnim akcijama danas. Nastavljam se moliti za našu zemlju', pisala je i dodala:

'Volim te tata, danas i uvijek.'

Oglasio se i Eric Trump

Za Page Six oglasio se i njegov sin Eric, kojeg vrlo rijetko imamo prilike vidjeti ili čuti u javnosti. Riječ je o trećem sinu iz braka Donalda i Ivane Trump, koji je bio aktivan u njegovoj predsjedničkoj kampanji 2016. godine.

Kao da ste na Maldivima: Ovo su najljepše pješčane plaže Hrvatske Izvor: Ostale fotografije / Autor: Neven Bučević

'Najsnažniji čovjek kojeg sam ikad upoznao', rekao je na pitanje o bivšem predsjedniku koji je nakon pokušaja ubojstva odvezen na sigurnu lokaciju te detaljan medicinski pregled. Utvrđeno je da je u dobrom stanju te van opasnosti za život.

Podsjetimo, nekoliko pucnjeva čulo se otprilike pet minuta nakon što je Trump počeo svoj govor na skupu na otvorenom u gradu Butleru. Iz publike su se čuli vrisci. Poginula je jedna osoba u publici, a napadač je ubijen, dok je predsjednički kandidat prošao s ozljedom uha.

Policija je tvrdila da je snajperist bio postavljen stotinama metara od predsjednika u zgradi koja je bila izvan sigurnosnog kordona.

  • +9
Navodna pucnjava na Trumpovu skupu Izvor: Profimedia / Autor: Anna Moneymaker / Getty images / Profimedia