U IŠČEKIVANJU KAZNE

Trumpova presuda zadržala je obitelj na okupu, ali i ponovno zbližila Melaniju i Ivanku

05.06.2024 u 22:09

Bionic
Reading

Iako su jasno dale do znanja kako se neće ovoga puta javno eksponirati u njegovoj predsjedničkoj kampanji, a izbjegavale su i njegova suđenja, Ivanka i Melania Trump zbog osuđenog Trumpa ponovno su se zbližile

Nedavna osuđujuća presuda za Donalda Trumpa zbližila je cijelu obitelj Trump, čemu se zapravo nitko nije nadao, pa čak ni oni sami. Kako je potvrdio dobro upućeni izvor za Page Six, sve to dovelo je i do ponovnog zbližavanja Trumpovih najvažnijih žena - kćeri Ivanke i supruge Melanije.

'U većini slučajeva hladan i napet odnos između Melanije i Ivanke počeo se 'topiti'. Cijela obitelj, uključujući svu Trumpovu djecu, ali i ostale, među kojima je i zaručnica Dona Jr.-a Kimberly Guilfoyle, ponovno se zbližila', govori izvor.

Pogledajte najljepše vjenčanice slavnih ljepotica Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević

Ipak, presuda nije nimalo lako sjela Trumpu koji je 'iznutra' povrijeđen, no još uvijek entuzijastično gleda na predstojeće američke izbore.

  • +3
Obitelj Trump Izvor: Profimedia / Autor: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Iako se tijekom suđenja Trumpu u sudnici nisu pojavili najbliži članovi obitelji, Melania, Barron i Ivanka uspjeli su se diskretno ušuljati u Trump Tower kako bi mu bili podrška.

u miamiju

Ne odvaja se od supruga: Ivanka Trump blista uz svog Jareda

Pogledaj galeriju

'Obitelj koristi tajni ulaz u garažu Trump Towera i lift koji ih direktno, bez ikakvog zaustavljanja, vodi do njegovog penthousea. Podrška, u kojoj su ujedinjeni, nadjačala je sve napetosti i netrpeljivosti kada se obitelj okupila. Prijatelji kažu kako obitelj nije bila ovako ujedinjena od njegove inauguracije prije nekoliko godina', dodao je izvor.