slavi se

Veliki dan u obitelji Trump: Slavi se uspjeh mladog Barrona

18.05.2024 u 14:12

  • +3

Obitelj Trump

Izvor: Profimedia / Autor: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Bionic
Reading

Bivši američki predsjednik Donald Trump i njegova supruga Melania okupili su se kako bi proslavili maturu svog sina Barrona! 18-godišnjak je ovog petka maturirao u prestižnoj obrazovnoj ustanovi, a sada ga čeka odabir fakulteta

Iako je Donald Trump posvećen sudskom procesu koji itekako ugrožava njegov integritet, u petak je ipak uzeo pauzu od pravnih papira i proveo dan u West Palm Beachu na Floridi. Obitelj Trump okupila je svečana prigoda te se slavi uspjeh mladog Barrona koji je maturirao na Akademiji Oxbridge.

Na fotografijama snimljenima na Akademiji, može se vidjeti da su roditelji Donald i Melania Trump stigli u elegantnom izdanju te zapljeskali uspjehu njihovog jedinog zajedničkog sina koji navodno razmišlja o pohađanju koledža na Sveučilištu New York (NYU).

Šuškalo se kako će se Barron uključiti u očevu političku kampanju u kojoj cilja na predsjedničku stolicu, no ipak je odlučeno da će se Barron prvo posvetiti obrazovanju.

'Iako je Barron počašćen što ga je Republikanska stranka Floride izabrala za izaslanika, on nažalost neće sudjelovati zbog svojih obveza', rekla je glasnogovornica Melanije Trump, prenio je Daily Mail.

Iako 18-godišnji Barron, baš poput oca, voli i prati politiku, no još se uvijek ne zna što će studirati.

'Melania će i dalje držati uzde Barronove budućnosti, baš kao što je to činila svih ovih godina. On je njezin svijet. Ponosna je na njega i ona je glavna u donošenju odluka o Barronu i njegovoj budućnosti', otkrio je izvor za magazin People.

RIJETKO POJAVLJIVANJE

Najmlađeg Trumpovog sina rijetko viđamo: 'Mali' Barron viši je od dva metra i isti je tata

Pogledaj galeriju