PLAYOFF LP

Ademi upitan za Qarabag, ali navijači mogu biti mirni; ključan igrač je spreman

19.08.2024 u 17:16

Bionic
Reading

Dinamo u utorak na Maksimiru igra prvu utakmicu playoffa za ulazak u grupnu fazu UEFA-ine Lige prvaka. Gosti će u Zagrebu biti bez nekolicine startera, a Modri će moći računati na novo pojačanje, Marka Pjacu

Nešto više od 24 sata dijeli nas od početka Dinamove europske sezone. Kao što vjerojatno već znate, Modri imaju priliku uhvatiti grupnu fazu Lige prvaka, ali prije toga moraju u dvije utakmice biti bolji od Qarabaga.

Sergej Jakirović na raspolaganju ima većinu najbitnijih igrača; pod upitnikom je tek Arijan Ademi, koji ima problema s gležnjem. Njegov nastup trenutno nije u potpunosti isključen, ali postoji velika mogućnost da ne starta. S druge strane, u potpunosti će biti spreman Marko Pjaca, koji je propustio utakmicu protiv Šibenika.

Očekuje se da Jakirović neće puno mijenjati u odnosu na momčad koja je dobro započela u HNL-u. U niskom startu čeka i Dario Špikić, koji ima nekoliko ponuda za odlazak, ali je protiv Osijeka i Šibenika pokazao da se na njega može računati.

S druge strane, Qarabag neće igrati s Markom Vešovićem i Markom Jankovićem, a upitan je i lijevi bek Elvin Cafargulijev.

  • +33
Dinamo - Šibenik (16.8.2024.) Izvor: Cropix / Autor: Ronald Gorsic