Stigao u solun

Alen Halilović već ima novi klub; trener Rijeke ga se odrekao, a grčki velikan trebao je baš takav profil igrača

01.02.2023 u 15:05

Bionic
Reading

Alen Halilović, nekad velika nada hrvatskog nogometa koji je iz zagrebačkog Dinama 2014. prešao u Barcelonu, napustio je HNK Rijeka

Nakon što je postalo službeno da je 26-godišnji Alen Halilović raskinuo ugovor s Rijekom – te je tako postao slobodan igrač – doznaje se kako karijeru nastavlja u Grčkoj, točnije u Arisu iz Soluna. Naime, trener Rijeke Sergej Jakirović napravio je transfer listu igrača na koje više ne računa, a među njima se našao i Halilović koji je imao ugovor do ljeta 2024. godine.

Riječ je o ambicioznoj momčadi koja je trenutačno na petom mjestu grčke prve lige, a na tržištu su upravo tražili ofenzivnog veznog igrača kao što je Halilović.

Treba reći kako će Aris biti ukupno 12. po redu Halilovićev klub, a osim u Barceloni igrao je u velikanima kao što su AC Milan i HSV.

Između ostalog igrao je za portugalski Sporting iz Gijona, španjolski Las Palmas, belgijski Standard iz Liegea te nizozemski Heerenveen. Do potpisa za HNK Rijeka igrao je u Championshipu za Birmingham i Reading.

Standings provided by Sofascore