GUARDIOLIN VELIKI PROPUST

Ancelotti već izabrao senzacionalno pojačanje; to će biti i engleski rekord

08.10.2024 u 07:21

Bionic
Reading

Madridski Real i njegovo trener Carlo Ancelotti pronašli su igrača kojeg sljedećeg ljeta dovode, odnosno žele dovesti na Santiago Bernabeu.

Chelsea će jako teško u svojoj momčadi zadržati 22-godišnjeg Colea Palmera jer je Carlo Ancelotti od čelnika Reala tražio da sljedećeg ljeta dovedu baš tog igrača.

Palmer je u Chelsea stigao u ljeto 2023. godine za 50-ak milijuna eura, nakon što mu Pep Guardiola nije dao priliku u Manchester Cityju, iako je Palmer dijete tog kluba.

Očito je to bila velika pogreška Guardiole, a Palmer to dokazuje na terenu. On je ove sezone već postigao šest golova i dodao pet asistencija u devet odigranih utakmica.

Otkako je stigao u London Palmer je zabio 31 gol i upisao 20 asistencija i zbog toga je jedan od najboljih igrača u Premiershipu. Inače igra na poziciji ofenzivnog veznog, a može igrati i na krilu, ali i kao napadač.

Kako tvrde otočki mediji, taj transfer vrlo je realan, tim prije što bi Chelsea trebao zaraditi gotovo 130 milijuna eura, jer bi Kraljevi za njega platili 180 milijuna eura što bi bio britanski rekord.