SJAJNA VIJEST ZA ČAČIĆA

Andrej Kramarić u strašnoj formi: Baš to je potrebno Hrvatskoj!

12.03.2017 u 09:37

Bionic
Reading

Andrej Kramarić zabio je fantastičan pogodak ove subote u remiju Hoffenheima protiv Freiburga, što mu je bio četvrti gol u zadnje četiri utakmice Bundeslige. To je zaista odlična vijest uoči utakmice hrvatske reprezentacije protiv Ukrajine 24. ožujka...

Hrvatski 25-godišnji napadač prije dvije sezone se proslavio u dresu Rijeke utrpavši 28 golova tijekom jesenskog dijela sezone, da bi zatim potpisao za Leicester City u kojem se nije uspio snaći i nije pretjerano sudjelovao u senzacionalnom osvajanju Premiershipa.

Kramarić je prošle zime prešao u Hoffenheim i bio je to dobar potez, jer u Bundesligi igra odlično, a njegov se klub iznenađujuće bori za plasman u Ligu prvaka ove sezone.

Kod mladog trenera Nagelsmanna Andrej povremeno završi na klupi, ali tada se pokaže kao pravi džoker, kao nedavno protiv Ingolstadta kada je ušao u igru i zabio gol te upisao asistenciju. Ove subote protiv Freiburga startao je naš napadač od prve minute i ponovo nije razočarao: prekrasnim golom u 60. minuti spasio je bod svojoj momčadi.


Bio je to četvrti gol Kramarića u posljednje četiri utakmice, a osam ih ima ukupno. Sa sedam asistencija među najboljima je u Bundesligi i jasno je da je ponovo u strašnoj formi. Odlična je to vijest za hrvatsku reprezentaciju, jer 24. ožujka na rasporedu je važna utakmica na Maksimiru protiv Ukrajine.

Andrej se već pokazao kao ključan čovjek u kvalifikacijskom dvoboju protiv Finske prošle jeseni, a krasno je zabio i u prijateljskoj utakmici protiv Sjeverne Irske u studenom. Nema sumnje da Ante Čačić trlja ruke kad vidi kako Kramarić trenutno igra u Bundesligi...