HRVATSKE ZVIJEZDE

Antolić i Vargić ambasadori za adidas ACE16 Primeknit kopačke

01.03.2016 u 11:21

Bionic
Reading

Hrvatske nogometne zvijezde Domagoj Antolić i Ivan Vargić u novoj adidas kampanji isprobali su revolucionarne adidas ACE16 Primeknit kopačke, dizajnirane za igrače koji kontroliraju igru.

Adidas ACE16 Primeknit u potpunosti su prekrivene naprednim Primeknit materijalom u 3D pletenoj strukturi koji pruža savršenu kontrolu i prihvat lopte dok novi unutarnji sustav pletene potpore koji pristaje poput čarape igračima pruža savršenu ravnotežu i fleksibilnost.

ACE16 kopačke namijenjene su igračima koji kontroliraju igru baš poput Domagoja Antolića koji na svojoj kapetanskoj poziciji Dinama gospodari terenom. Zahvaljujući svom inovativnom dizajnu i naprednoj tehnologiji ACE16 kopačke pružaju savršenu udobnost te stabilnost i golmanu Ivanu Vargiću koji čuva vrata NK Rijeke.

U adidas shopovima diljem Hrvatske te u dućanu Football mania adidas ACE16 Primeknit kopačke dostupne su po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 1619 kn. Više informacija potražite na: www.adidas.com/bethedifference ili instagram.com/adidashrvatska