RAZUMIJEMO ŠVICARKU

Atraktivna nogometašica očajna jer zarađuje 100.000 manje od dečka

14.09.2024 u 17:44

Bionic
Reading

Nogometašica Alisha Lehmann požalila se svom dečku Douglasu Luizu kako nije pravedno što on zarađuje 100.000 puta više od nje.

Najpoznatiji nogometni par ovoga ljeta je prešao iz Aston Ville u Juventus, a Lehmnann tvrdi da su tako ispunili svoj san.

'Za Douglasa i mene bio je san igramo zajedno u istom klubu. Divno je moći doživjeti velike avanture na istom mjestu', kazala je švicarska nogometašica.

Međutim, jedna stvar je jako ljuti, a to je nejednaka plaća .U intervjuu talijanskom listu La Repubblica, napadačica Juventusa je izjavila kako se zbog toga već požalila svom dečku.

'nakon treninga često kažem Daglasu da nije pošteno. Radimo isti posao, ali on zarađuje 100.000 puta više od mene', rekla je Lehmann koju na Instagramu prati 17 milijuna pratitelja.

Samo troškovi transfera koje je Juve platio za ovaj par pokazuju koliko su velike financijske razlike između muškog i ženskog nogometa.

Dok je Stara dama za Brazilca Luiza morala izdvojiti nešto više od 50 milijuna eura, Lehmann je koštala samo 50.000 eura.

'To me baš pogađa, jer sam žena', priznala je Švicarka.

Lemannova je s Juventusom potpisala ugovor do 2027. godine, dok se Luiz obavezao na vjernost Staroj dami do 2029. godine.

Njih dvoje službeno su u vezi od početka 2024. godine, iako su i prije toga 'ljubovali', još od studenog 2022. godine.