PROVOKACIJA

Atraktivna plavuša svojim potezom izazvala gnjev navijača!

24.09.2013 u 14:11

Bionic
Reading

Norvežanka Lena Mari Edvardsen postala je svijetu poznata nakon što je kao navijačica Tromsa na tribinama White Hart Lanea obukla dres Arsenala

Tromso je izgubio s glatkih 3:0, a atraktivna plavuša iskoristila je priliku na ovoj utakmici Europske lige da izazove prezir navijača Tottenhama i poštovanje onih iz Arsenala, s obzirom da su je na tribinama fotografi snimili u dresu Arsenala i to novom od Mesuta Ozila.


'Nisam to planirala, bila je to više šala, a razvilo se u nešto što više nisam mogla kontrolirati, nešto što se proširilo cijelim internetom,' priznala je Lena Mari Edvardsen nakon što je postala slavna.

'Navijačica sam Tromsa i znala sam da ćemo izgubiti, ali ponijela sam Arsenalov dres jer sam se htjela dobro osjećati i zadržati malo ponosa. Imala sam ju na sebi možda pet sekundi, pa me zaštitar zamolio da ju skinem. Znala sam da se to neće svidjeti navijačima Tottenhama, ali nisam mislila da će to postati velika stvar.'

Lena je nakon svoje male psine dobila 500 zahtjeva za prijateljstvom na Facebooku te mnoštvo poruka, od kojih neke i nisu bile ugodne. No, sve u svemu, kaže da su reakcije bile uglavnom pozitivne i da joj je ta zgoda omogućila da upozna brojne navijače Arsenala i ide s njima na utakmicu omiljenog kluba.