savage ne posustaje

Babić ne planira stati nakon poraza: Ova priča nije gotova, još ćemo se vrijeđati

25.07.2024 u 13:21

Bionic
Reading

Alen Babić (33) doživio je drugi poraz u profesionalnoj karijeri početkom srpnja. U Londonu je bolji bio talentirani boksač Johnny Fisher (25). Englez je do svoje 12. pobjede u 12. nastupu stigao za samo 36 sekundi.

Borac iz Rovinja privremeno se povukao iz javnog života, no sada se oglasio putem društvenih mreža.

'Pozdrav, dragi moji ljudi. Malo sam nestao s radara. Zahvalan sam na svakoj poruci. Onim lijepima, ali i manje lijepima. To je sve dio priče. Ova priča nije gotova, priča nije završena. Veselit ćemo se i tugovati, i vrijeđati se još neko vrijeme.' poručio je u svojoj objavi Babić, a obratio se i Englezu.

'A imam poruku i za tebe, Fisheru. Ti si moj brat. Bio si i bit ćeš. Zbog tebe ću razmisliti je li moja budućnost u teškoj kategoriji... Puno pozdrava i mojim navijačima iz Ujedinjenog Kraljevstva. Želim natrag u ring do kraja godine.'

Alen Babić je većinu svojih profesionalnih mečeva odradio u teškoj kategoriji, ali borio se i u bridger (-101,6 kg) i kruzer kategoriji (90,7 kg). S obzirom na njegove tjelesne dimenzije, nije tipični teškaš, pa bi mu možda za budućnost bilo bolje da se natječe u kategorijama koje mu više odgovaraju.