MEGA-TRANSFER

Barca u strahu: Sprema se ponuda koja će ih uništiti

01.11.2013 u 19:20

Bionic
Reading

Ono što se još donedavno činilo nemogućim dobiva obrise mogućeg. Naime, kako prenose španjolski i engleski mediji, sprema se mega-ponuda za najboljeg nogometaša današnjice Lea Messija

Prema pisanju Mundo Deportiva, čak tri kluba spremna su ponuditi nevjerojatnih 250 milijuna eura, što je i odštetna klauzula, za Lea Messija. Među ta tri kluba su Chelsea i minhenski Bayern.

Kako prenose mediji, u cijeli taj mega-transfer bio bi uključen i Adidas koji je sponzor Bayerna, ali i Chelseaja i Messija. Naime, pola od vrijednosti transfera Messija platio bi Adidas, a pola minhenski Bayern. S obzirom da je njemačka sportska kompanija blisko vezana za Guardiolu, ali i minhenski klub, cijela ta priča donekle ima temelja.

I dok je za potencijalni transfer Messija u München poznat način na koji bi to bilo izvedeno, španjolski mediji tvrde da u Chelseaju još uvijek nisu odlučili žele li ući u ovaj veliki posao.

Ipak, treba biti realan i priznati da bi i takva mega-ponuda teško natjerala samog Messija da promijeni klub, osim ako se u cijelu priču zaista ne bi upleo interes kapitala i Adidas 'nagovorio' svog manekena za odlazak u Bayern.