teška vremena

Barcelona se nikako osoviti na noge, najnovije probleme stvara korona koja je iz stroja izbacila Lengleta i Alvesa, a to bi mogao biti tek početak

28.12.2021 u 12:34

Bionic
Reading

Problemima Barcelone ne nazire se kraj. Loši rezultati, smjena trenera, a sada i korona izazivaju frustracije kod navijača katalonskog nogometnog giganta

Francuz Clement Lenglet i Brazilac Dani Alves pozitivni su na koronavirus, objavio je španjolski nogometni velikan Barcelona.

'Igrači se osjećaju dobro i u samoizolaciji su', objavili su iz katalonskog kluba dodavši kako neće nastupiti u idućoj utakmici protiv Mallorce u nedjelju, 2. siječnja.

Francuski branič je u Barceloni od 2018. kada je stigao iz Seville, dok je njegov brazilski kolega na Camp Nou stigao u studenom ove godine nakon što je za Barcu igrao i od 2008. do 2016.

Ako je suditi prema drugim španjolskim klubovima ovo bi mogao biti tek početak problema za Barcu. Naime, brojne su prijave zaraze po klunovima, a najgore je u Real Sociedadu, gdje je čak deset njegovih članova trenutno u samoizolaciji.