PRI KRAJU DOGOVOR

Bayernova i švicarska zvijezda prelazi u milanski Inter

29.08.2014 u 12:33

Bionic
Reading

Iako se činilo kako Bayern neće prodati Xherdana Shaqirija, u talijanskim se medijima piše kako je švicarski reprezentativac sve bliže prelasku u milanski Inter

Xherdan Shaqiri (22) većinu je prošle sezone proveo na klupi minhenskog Bayerna pa se njegov odlazak ovoga ljeta činio poprilično neminovan. No, u Bayernu su ga odlučili zadržati zbog svih silnih ozljeda u klubu, ali čini se da bi on ipak mogao otići put talijanskog Intera.

Opcija je posudba s mogućnosti kupnje, za inicijalnu sumu od 2 milijuna eura, koja bi mogla narasti na 16. U Interu se mjesto ofenzivnog veznog otvorilo prodajom RIckyja Alvareza, a po mišljenju stručne službe milanskog kluba Shaqiri bi bio idealna akvizicija.

Ukoliko se ipak ne uspiju dogovoriti s Bayernom, druga je meta Brazilac Roberto Firmino, koji je također ovoga ljeta izrazio želju za odlaskom iz Hoffenheima.

Također, u Interu su najavili kako će do kraja prijelaznog roka dogovoriti posao s argentinskim napadačem Ezequielom Lavezzijem (29), igračem PSG-a koji je nekoć sjajno igrao u dresu Napolija.