DRAGOVOLJAC NA POLJUDU

Bez prava na novi kiks, Hajduk će do pobjede

04.08.2013 u 14:26

Bionic
Reading

Poraz protiv Dile Gori bio je kao gorka pilula za mladu momčad Hajduka, ali unatoč tome neće dopustiti iznenađenje na Poljudu protiv Hrvatskog dragovoljca (21 sat, Arenasport3) – mišljenje je velike većine naših prognozera

Kada smo prije početka kola na našem community portalu Tribina.hr pitali kako će završiti utakmica u Splitu, naši su korisnici prognozirali da će Hajduk slaviti rezultatski uvjerljivo, uz igračku dominaciju na terenu. Uostalom, vidi se to i po distribuciji glasova u grafu koji prikazuje prognoze četvrtoga kola.


'Iako Dragovoljci nešto slično kao i Osijek igraju dobar nogomet a pritom nemaju sreće, ipak nemaju puno izgleda na Poljudu. Hajduk igra dobro i nema pravo na kiks, i sigurno će Tudor naći rješenja kako sastaviti najspremniju momčad, a samim tim i odmoriti umorne igrače nakon nastupa u kvalifikacijama Europske lige. Hajduk želi ostanak pri vrhu i neuspjeh protiv novog prvoligaša unio bi nemir u poljudsku svlačionicu', mišljenja je akicoach.

N'akon Gruzijaca, vremena za tugovanje nema u Hajduku, koji je dobro započeo prvenstvo. Imaju 7 bodova i u nedjelju na Poljudu ugošćuju novog prvoligaša Hrvatski Dragovoljac. Gosti su baš na gostovanju uzeli jedini bod koji su skupili nakon 3. kola i to u Koprivnici. Na svom stadionu u Sigetu u prva dva susreta još nisu postigli ni pogodak. Hajduk je kiksao protiv Dila Gori u četvrtak, no ponove li igru kao protiv Gruzijaca i poboljšaju realizaciju teško će Dragovoljac do još jednog boda na gostovanju. Kvaliteta je na strani 'mladog' Hajduka i pred put u Gruziju Splićanima je u interesu da odu na taj važan susret poneseni dobro predstavom u hrvatskom prvenstvu', zaključio je FamilyGuy.

Ako želite prognozirati utakmice MAXtv Prve lige, učinite to na našem portalu Tribina.hr.