ODGOVORIO NA GLASINE

Biliću nikako nije jasno: Zašto bih ja dobio otkaz!?

06.02.2017 u 14:29

Bionic
Reading

Slaven Bilić smatra da su glasine o njegovom otkazu neutemeljene jer West Ham nema ambicije poput Chelseaja i Manchester Cityja, a rezultati su sasvim pristojni u posljednje vrijeme...

'Čekićari' su pobjedom ove subote u gostima kod Southamptona pokazali da mogu bez Dimitrija Payeta, a s nova tri boda učvrstili su svoje mjesto u sredini ljestvice Premiershipa.

Iako o borbi za opstanak više nitko ne razmišlja, i dalje kruže glasine kako bi naš bivši izbornik mogao dobiti otkaz, a posao preuzeti Roberto Mancini.

Iskreno, nije mi jasno otkud dolaze te priče. Nisam menadžer ni Manchester Cityja ni Chelseaja, a West Ham je u čudnoj poziciji u kojoj nije očekivano da bude. Ako uzmemo u obzir promjenu stadiona, mnogo ozljeđenih igrača i neke transfere koji se nisu dogodili, mogu reći da ja i moji suradnici radimo odličan posao ovdje. Odlično se nosimo s nevoljama,' poručio je svima Slaven Bilić koji smatra da nedavni visok poraz 4:0 od Guardiolinog Cityja nije odraz kvalitete momčadi:

'To nas je jako pogodilo, ali rekao sam dečkima da ne dopuste da im to uništi samopouzdanje, jer bilo je očajno, ali ajmo zadržati dobru seriju rezultata. Upravo to su i napravili.'