propala nada portalnda

Bivši suigrač Marija Hezonje ima svega 24 godine, a izgleda neprepoznatljivo; ušao je u probleme, ostao bez NBA ugovora i ima više od 200 kg!

26.05.2021 u 10:48

Bionic
Reading

Društvenim mrežama zadnjih dana se proširila snimka bivšeg NBA košarkaša Caleba Swanigana koji se zapustio do neprepoznatljivosti

U svega godinu dana 24-godišnji Caleb Swanigan toliko se udeblja da je prebacio težinu od 205 kilograma (oko 450 funti).

Prije točno 12 mjeseci još je bio član Portland Trail Blazersa i suigrač hrvatskog košarkaša Marija Hezonje, a njegove fotografije od prije 2,3 godine sugeriraju kako je zapravo bio idealne građe za krilnog-centra.

Visok 206 cm, težak oko 115 kg s reputacijom talentiranog igrača koji se pohađao Perdue sveučilište zbog čega je izabran na NBA draftu pred kraj prve runde (26. pick 2017. godine). Bio je perspektiva kluba…

No, nije se najbolje snašao u NBA ligi te je nakon odrađenog rookie ugovora ostao bez posla. No, da će se u svega godinu dana, koliko ne igra u NBA ligi, tako mlad igrač zapustiti do neprepoznatljivosti - mnoge je šokirala.

Snimka zapuštenog Swanigana koja se širi društvenim mrežama zabilježena je u saveznoj državi Indiana, a bivši NBA igrač morao se pojaviti na sudu zbog nedozvoljenog posjedovanja marihuane.

No, ono što je od prije poznato jest činjenica da je Swanigan i kao tinejdžer imao velikih problema s viškog kilograma čemu svjedoči i fotografija iz mladih dana kada je kao 13-godišnjak visok oko 190 cm imao čak 160 kilograma.

No, dolaskom u srednju školu Homestead u Indiani počeo je naglo rasti, a kada je 2015. stigao na Purdue sveučilište posvetio se svom tijelu i izgledao je moćno i igrao je sjajno. na drugoj godini studija bilježio je prosjek od 18,5 koševa i 12,5 skokova što nije promaklo NBA skautima. Svi su mu predviđali uspješnu NBA karijeru, ali krenuo je krivim putem. No, ima svega 24 godine i svi koji ga poznaju su uvjereni kako će i ovaj puta uspjeti skinuti kilograme i uskoro naći NBA klub za novi početak.