NEMOGUĆA MISIJA

Brutalno iskreni Jeličić; ovo će zaboljeti mnoge u Dinamu!

20.09.2016 u 11:13

Bionic
Reading

Tema dana u hrvatskim nogometnim krugovima je težak poraz Dinama od Rijeke na Rujevici (5:2), poslije kojeg je 'modri' trener Zlatko Kranjčar dao ostavku

Tu je situaciju prokomentirao stručni sukomentator HRT-a Joško Jeličić, po običaju bez dlake na jeziku.

'Ovo je logična posljedica svega lošeg što se događalo otkada je Kranjčar preuzeo Dinamo. Nije bilo prepoznatljivosti igre, standardnosti, bilo je dosta lutanja, zapravo su se mučili cijelo vrijeme. Dojam su popravili plasmanom u Ligu prvaka, međutim imali su krizu igre koja uvijek dovede do lošeg rezultata', rekao je Jeličić te je zatim rekao bolnu istinu - Dinamo je dug niz utakmica imao problema s igrom, a igrači nisu slijedili trenera.

'Njihov govor tijela govorio je upravo suprotno. Ponašanje dijela igrača bilo je apsolutno nedopustivo prema instituciji trenera. Mislim da ljudi koji vode Dinamo, konkretno mislim na predsjednika Barišića, nisu pomogli svojem treneru.'

Klupu Dinama preuzeo je privremeno dosadašnji Kranjčarov pomoćnik Željko Sopić, a potencijalnih kandidata za užarenu klupu hrvatskog prvaka je mnogo.

'Želim Dinamu da mu dođe trener koji će imati svoj stav i viziju, koji će imati dovoljno vremena i prostora, koji će biti autoritet u svlačionici i zaštićen na katu. Bojim se da je to nemoguća misija', zaključio je iskreni Jeličić.