TEŠKO RAZDOBLJE

Cijeli svijet prati situaciju s Ronaldom; progovorio bliski prijatelj...

26.06.2017 u 16:22

Bionic
Reading

Cristiano Ronaldo je na Kupu konfederacija s Portugalom, a njegova situacija oko ostanka ili odlaska iz madridskog Reala daleko od toga da je riješena

Ronaldo je osumnjičen za utaju poreza (14,7 milijuna eura), prijeti mu višegodišnja zatvorska kazna, a cijela ta afera ga je toliko pogodila da je najavio bijeg iz Reala s kojim ima ugovor do ljeta 2021.

U stranim medijima pojavile su se brojne mogućnosti, spominju se klubovi koji bi mogli platiti veliku odštetu za Portugalca, nemoralna ponuda iz Kine, zanimljive opcije oko razmjene igrača... Isto tako piše se čak i o mogućnosti da Real ponudi novi ugovor Ronaldu te za njega plati moguću kaznu odnosno dug zbog poreza državi.

O svemu je progovorio i bliski Ronaldov prijatelj Luis Campos koji je sportski direktor Lillea.

'Ne znam što se sve može dogoditi. Pričao mi je da mu treba nekoliko dana za razmišljanje, što je normalno. Situacija s Realom trenutačno je malo napeta, što je razumljivo, ali Ronaldo će uzeti vremena koliko mu je potrebno da donese pravu odluku,' izjavio je Luis Campos.

>> Stigla 'ponuda života' koja je sigurno zaprepastila i samog Ronalda

'Bio je jako iznenađen sa svime što se dogodilo oko poreza. Sada je jako pogođen, jer želi održati dobru sliku o sebi i prolazi kroz teško razdoblje zbog sveg što se dogodilo,' dodao je.

  • +18
Cristiano Ronaldo Izvor: Reuters / Autor: Eddie Keogh