portugalac oduševio

Ovaj Ronaldov potez izazvao je nevjerojatne emocije!

22.06.2017 u 09:34

Bionic
Reading

Jedna od najvećih sportskih zvijezda današnjice, Cristiano Ronaldo, trenunto s portugalskom reprezentacijom sudjeluje na Kupu konfederacija u Rusiji. I dok svijet sa zanimanjem prati hoće li zvijezda Reala otići iz Madrida ili ne, Ronaldo je jednoj djevojčici uljepšao život

Portugal je u srijedu pobijedio Rusiju 1:0, a upravo je Cristiano Ronaldo zabio pogodak koji je aktualnim europskim prvacima praktički otvorio vrata polufinala Kupa konfederacija. Naime, Portugal u zadnjem kolu skupine, koju predvodi s četiri boda, igra protiv najslabije momčadi - Novog Zelanda.

Međutim, osim pogotkom, Ronaldo se istaknuo i divnom gestom uoči početka utakmice, kada igrači izlaze na teren.

On je bio pratnja djevojčici Polini, koja zbog bolesti sjedi u kolicima. No, kako je ona željela držati Ronalda za ruku, Portugalac ne bi mogao gurati kolica i onda je zamolio suigrača Ruija Patricija da on preuzme guranje kolica.

Ronaldo je pak držeći Polinu za ruku pokazao svoje veliko srce, a nakon intoniranja himne, skinuo je treniru, poklonio je djevojčici te je poljubio u čelo.

'Nisam mogla ni sanjati da će mi to biti takvo iskustvo. Ronaldo je bio predivan. Dao mi je svoju jaknu i poljubio me za sreću. Bila sam u središtu pažnje, srce mi je preuno emocija. Nikada u životu nisam osjetila nešto takvo', ispričala je malena Polina.