VEĆINA KAŽE 'DA'

Čitatelji tportala dali svoj sud o situaciji koja je digla na noge cijelu Hrvatsku

19.04.2017 u 11:49

Bionic
Reading

Puno prašine diglo se oko situacije na utakmici Lokomotive i Dinama (1:2) kada sudac Pejin nije kaznio Soudanijevo namjerno udaranje nogom protivničkog igrača Capana

Podsjećamo, alžirski napadač đonom je udario nogometaša Lokomotive Capana, ali ne samo da ga sudac Pejin nije isključio, a morao je, nego mu nije pokazao ni žuti karton.

Ipak, Soudani može biti kažnjen ako netko tko je član nogometne organizacije podnese prijavu, a to se i dogodilo. Prijava je podnesena u Pazinu; učinio je to igrač i član Uprave NK Plomin Goran Kvalić pa se Soudanijev slučaj našao na stolu disciplinskog suca koji do subote mora odlučiti hoće li ga kazniti odnosno suspendirati.

Prije odluke disciplinskog suca Saše Pavličića-Bekića na tportalu smo pitali naše čitatelje kako oni vide tu situaciju odnosno - 'treba li Soudanija naknadno kazniti da ne može igrati protiv Hajduka?'

Lokomotiva - Dinamo 1:2 (28. kolo, 2016./17., 14.4.), sažetak Autor: YouTube

Javnost je gotovo jednoglasna, više od 80 posto glasača u našoj anketi smatra kako Soudanija treba naknadno kazniti za sramotno udaranje.

Samo 14 posto sudionika ankete se protivi naknadnoj suspenziji alžirskog golgetera, a tek nešto više od pet posto je onih koji 'ne znaju' i misle da treba pričekati i prihvatiti odluku disciplinskog suca, kakva god da je, jer je on plaćen za taj posao.