izgubljeni u prijevodu

Darijo Srna žustro reagirao na napise o prekidu karijere

07.04.2018 u 16:13

Bionic
Reading

Bivši kapetan hrvatske nogometne reprezentacije, Darijo Srna, još uvijek odrađuje suspenziju zbog navodnog korištenja dopinga. Kazna mu istječe uoči početka nove sezone te se govorilo kako će, unatoč godinama, Srna nastaviti karijeru

Ove subote iz Ukrajine je stigla vijest kako će Srna, nakon što mu istekne kazna, ipak prekinuti karijeru.

Mediji iz zemlje u kojoj je donedavni kapetan hrvatske reprezentacije stekao status legende i ikone, pišu kako Srna posljednjih nekoliko godina ulaže u svoje obrazovanje, ima Uefinu trenersku PRO-licenciju i može raditi kao trener.

  • +28
Darijo Srna Izvor: Pixsell / Autor: Davor Javorović

Navodno mu je Rinat Ahmetov, vlasnik Šahtara, ponudio da preuzme njegov drugi klub - Arsenal iz Kijeva. Tamo je jedan od suvlasnika i Ivica Pirić, nekadašnji igrač Hajduka i Srnin prijatelj.

Međutim, sve je to bilo pomalo kontradiktorno vijestima koje su odmah po izricanju kazne stizlae od ljudi bliskih Dariju Srni. Naime, kada je Srna doznao da će se moći pripremati za novu sezonu, pričalo se da od umirovljenja ipak neće biti ništa.

I prema izjavi koju je dao za Novu TV - čini se kako je vijest iz Ukrajine netočna jer Srna je rekao.

'Od toga nema ništa'.

Doduše, ni ova izjava nije ništa konkretnija, ali dok se 35-godišnji nogometaš ne obrati konkretnom izjavom, možemo se nadati da se ova njegova izjava odnosno na trenerski posao te da ćemo još neko vrijeme moći uživati u njegovim probojima po boku i preciznim ubačajima.