SAMO JE JEDAN IZLAZ

Dejan Lovren u žrvnju satiričnih engleskih medija

15.01.2015 u 12:46

Bionic
Reading

Prva polusezona Dejana Lovrena u dresu Liverpoola nije prošla u skladu s očekivanjima hrvatskog reprezentativca i njegovih poslodavaca, i Lovren se našao na udaru engleskih medija koji znaju biti krajnje neugodni

Lovren se putem Instagrama pohvalio svojom kolekcijom igračkica iz nekada vrlo popularnih 'Kinder jaja'. Poslagao je uredno uspomene iz svoga djetinjstva i slikao ih kao svojevrsnu razglednicu iz ulice sjećanja, no i probudio muzu urednika na Daily Mailu koji su svojim čitateljima odmah postavili pitanje - Bi li u obrani redsa korisniji bili Dejan ili njegove igračke?

Naravno, jer satira tako funkcionira, šest sedmina ljudi odgovorilo je posprdno i uvjerljivim pobjednikom proglasili plastične figurice.

Dejanu danas nije lako. Silne rotacije svih vrsta u obrani Liverpoola došle su baš kada je on postao najskuplje plaćeni branič u povijesti kluba i Lovren je postao personifikacija neuvjerljive crvene obrane. Kinder jaja i ostale čudorije jednom će tim istim medijima postati simpatični - ukoliko Lovren pronađe formu iz Southamptona iz prošle sezone.