tek se treba dokazati

Dinamo doveo igrača koji je nogomet učio u Crvenoj zvezdi

28.01.2020 u 18:28

Bionic
Reading

Pomalo neprimjetno prošao je transfer 20-godišnjeg Damjana Daničića, lijevog bočnog, koji je svoje nogometno školovanje prošao u Crvenoj zvezdi, a sljedeće tri godine bit će igrač zagrebačkog Dinama

Prije šest dana postao je igrač Dinama, a prije četiri, proslavio svoj 20. rođendan. Riječ je o Damjanu Daničiću, srpskom nogometašu koji je rođen u Zagrebu, no koji je nogometno školovanje prošao u Crvenoj zvezdi.

Na Topčiderskom brdu nije mogao do prve momčadi, pa je ljetos prešao u Voždovac. Međutim, u konkurenciji Stefana Hajdina nije se naigrao ni u tom klubu, na terenu je proveo tek 339 minuta u Superligi, plus još 90 u porazu od Teleoptika u Kupu.

Špekuliralo se da će Hajdinova posudba biti stopirana i da će se on vratiti u Zvezdu kako bi se dokazivao novom šefu Dejanu Stankoviću. Međutim, Hajdin je ostao u Voždovcu, što je bio signal Daničiću da si potraži novi klub.

Tako je i krenuo prema Zagrebu, točnije prema Dinamu, a već u ponedjeljak odigrao je prve minute u 'modrom' dresu. Istina, ne u Bjeličinom sastavu, već u momčadi Igora Jovičevića koja je gostovala kod Leicestera.

Ovaj će igrač svoju priliku tražiti kroz drugu momčad, jer zasad su kod Bjelice u prednosti Francois Moubandje te Marin Leovac.

  • +9
Nogometna utakmica u sklopu priprema, GNK Dinamo - Koper Izvor: Pixsell / Autor: Marko Lukunic/PIXSELL