veliki posao

Dinamo i Rijeka dogovaraju spektakularnu razmjenu igrača

30.07.2024 u 11:26

Bionic
Reading

Marco Pašalić velika je Dinamova želja u ovom prijelaznom roku. Dosad su Dinamo i Pašalićeva Rijeka bili daleko od dogovora oko transfera, ali čini se da su se posljednjih dana dvije strane približile u razmišljanjima i da bi do posla ipak moglo doći.

Dinamo i Rijeka dogovaraju veliku razmjenu krilnih igrača. Hrvatski prvak bi Rijeci platio tri milijuna eura Marca Pašalića, te uz to poslao i Darija Špikića.

Ranije ovog ljeta Dinamo i Rijeka su već razmijenili krilne igrače. U Maksimir se s Rujevice vratio Marko Pjaca, a Dinamo je Riječanima poslao Gabriela Rukavinu.

Problem u novom poslu Dinama i Rijeke stvara Špikić kojem se ne odlazi iz Dinama. Ranije je već odbio neke ponude, nitko ga ne može prisiliti na odlazak, ali Sportske novosti doznaju da bi se ipak mogao predomisliti i na kraju prihvatiti odlazak u Rijeku.

Izvor: tportal.hr / Autor: Croatel/MAX Sport

Špikić, 25-godišnji Zagrepčanin, prošle sezone je za Dinamo zabio četiri gola uz četiri asistencije u 28 utakmica. Ugovor ima još tri godine, a Transfermarkt mu vrijednost procjenjuje na dva milijuna eura.

Pašalić, koji je dvije godine mlađi od Špikića, prošlog ljeta je stigao u Rijeku kao slobodan igrač. Sjajnim igrama (9 golova i 5 asistencija) izborio je poziv u hrvatsku reprezentaciju. Njegovu vrijednost Transfermarkt je procijenio na četiri milijuna eura.

Izvor: tportal.hr / Autor: Croatel/MAX Sport

Nova sezona SuperSport HNL-a počinje u petak utakmicom Dinama i Istre 1961. Utakmica se igra od 21 sat na Maksimiru, a prijenos gledajte na MAXSportu.