heroji na terenu

Dinamo organizira utakmicu u čast medicinskim sestrama i vatrogascima

23.10.2024 u 17:17

Bionic
Reading

Košarkaški klub Dinamo najavljuje poseban sportski događaj Heroji na terenu, koji će se održati u čast medicinskim sestrama i vatrogascima.

Košarkaški klub Dinamo najavljuje poseban sportski događaj Heroji na terenu, koji će se održati u čast medicinskim sestrama i vatrogascima.

Na utakmici 5. kola FAVBET Premijer lige, koja će se odigrati protiv KK Split, klub želi odati počast onima koji svakodnevno nesebično brinu o našoj sigurnosti i zdravlju. Utakmica će se održati u Košarkaškom centru Dražen Petrović u Zagrebu, 25. listopada 2024. s početkom u 20:00 sati.

Ovaj jedinstveni događaj, posvećen herojima našeg društva, predstavlja savršenu priliku za zahvaliti im na njihovom trudu i požrtvovnosti. Gledatelji mogu očekivati uzbudljive trenutke na terenu, ali i zanimljive aktivnosti tijekom poluvremena, uključujući atraktivne igre i posebne goste. Najzanimljivija svakako će biti revijalna utakmica u poluvremenu između Medicinskih sestara i Vatrogasaca.

Maja Maksan, iz marketing odjela KK Dinamo, izjavila je:

'Naš klub želi biti više od sportskog kolektiva. Ovom utakmicom odajemo počast našim herojima – ljudima koji svakodnevno ulažu ogromne napore kako bi osigurali zdravlje i sigurnost svih nas. Posebna je čast okupiti vatrogasce i medicinske sestre u Draženovom domu i nadamo se da će im ovaj događaj pružiti zadovoljstvo i zasluženo priznanje.'

Prošle godine, KK Dinamo je s velikim uspjehom organizirao slične događaje, uključujući popularnu Utrku beba, koji su privukli veliku pažnju medija i gledatelja. Ove godine klub dodatno pojačava svoj angažman u društvenim inicijativama, a utakmica Heroji na terenu samo je još jedan korak u promicanju važnosti solidarnosti i zajedništva.

'Pozivamo sve navijače, ljubitelje sporta i one koji žele podržati naše heroje da nam se pridruže na ovom jedinstvenom sportskom događaju. Ulaznice su dostupne putem web stranice kluba te na ulazu u dvoranu', stoji u priopćenju KK Dinamo-Zagreb.

Standings provided by Sofascore