SUPERSPORT HNL

Dinamo protiv Osijeka lovi zahuktali Hajduk, Gorica dočekuje Istru. Evo gdje gledati

27.10.2024 u 08:34

Bionic
Reading

Danas su na rasporedu posljednje dvije utakmice 11. kola SuperSport HNL-a.

Danas su na rasporedu posljednje dvije utakmice 11. kola SuperSport HNL-a.

Nakon Hajdukove pobjede protiv Lokomotive na Poljudu 2:1 i novog kiksa Rijeke (1:1 s Varaždinom na Rujevici), Splićani su Riječanima pobjegli šest bodova, dok Dinamo za Bijelima zaostaje sedam bodova, ali ima i utakmicu manje.

Izvor: tportal.hr / Autor: Croatel/MAX Sport
Izvor: Licencirane fotografije / Autor: MAXSport/Croatel

Riječ je o današnjoj utakmici Modrih na Maksimiru s Osijekom. U njoj momčad Nenada Bjelice ima imperativ pobjede kako bi nastavila puhati za vratom Hajduku. Osijek je smješten po sredini ljestvice s ambicijama da napadne vrh. U prvom susretu ovih momčadi u Osijeku Dinamo je slavio 2:1 nakon preokreta koji je svoj epilog dobio u 95. minuti golom Stefana Ristovskog.

Početak susreta je u 16 sati, a prijenos na MAXSport 1, MAXtv.

Izvor: tportal.hr / Autor: Croatel/MAX Sport

U 18:30 sati na rasporedu je utakmica Gorica - Istra 1961. U prethodnom kolu Goričani su poraženi na gostovanju kod Varaždina 2:1, dok je Istra odigrala odličnu utakmicu s Dinamom u Puli. Završilo je 2:2 s repovima, kritikama na račun suđenja i kaznama.

>> MAXSport – najbolje od hrvatskog nogometa! Više informacija OVDJE.

Gorica je na pretposljednjem mjestu s osam bodova, dva više od Slaven Belupa i jednim manje od Lokomotive te pobjedom ima priliku skočiti za jedno mjesto. Istra je na 7. mjestu s 12 bodova i velikom željom da se s pobjedom probije u gornji dom SuperSport HNL-a.

I ovu utakmicu možete pratiti na kanalu MAXSport 1, MAXtv.

Standings provided by Sofascore