a sve po zakonu

Dinamov manevar osigurao mu da s 'najjačom karikom' dođe na poljudski derbi

02.03.2020 u 18:00

Bionic
Reading

Nakon uvjerljive pobjede 4:0 nad Rijekom, nogometaši Dinama okreću se derbiju kojeg će u srijedu igrati na Poljudu (19 sati, Arenasport 3) protiv Hajduka

Nakon poraza od Osijeka u 22. kolu Hrvatski Telekom Prve lige, Dinamov trener Nenad Bjelica verbalno se iskalio na sucu Zebecu, koji je cijeli slučaj prijavio a potom je i disciplinski sudac HT Prve lige Alan Klakočer donio odluke o kazni i treneru 'modrih' odrezao mjesec dana bez vođenja momčadi na prvoligaškim utakmicama.

No, kazna se još uvijek nije počela sprovoditi u djelo, jer iz maksimirskog su kluba odlučili uputiti žalbu. Čekali su zadnji trenutak za njeno slanje, a kako prenose 24 sata, ona je poslana prošlog četvrtka navečer. I to redovnim putem, odnosno poštom.

Kako prenosi isti izvor, odmah je postalo jasno da će Bjelica voditi utakmicu protiv Rijeke, ali kako pošta sa žalbom nije doputovala do HNS-a ni do popodnevnih sati ovog ponedjeljka, Komisija za žalbe ne može se sastati prije utakmice s Hajdukom, koja se igra u srijedu od 19 sati.

Komisija za žalbe, naime, sastaje se po potrebi i sami procjenjuju kojom hitnosti. Ako žalba dođe u HNS tijekom utorka, Komisija se ne može sastati isti dan, a ni na dan utakmice odlučiti da trener ne vodi momčad.

Sve utakmice Hrvatski Telekom Prve lige možete gledati na MAXtv-u (Arenasport). Emisiju 'Prva liga' možete gledati odmah nakon završetka posljednje utakmice kola. Više informacija OVDJE

  • +11
Hrvatski Telekom Prva liga, 24 kolo, GNK Dinamo - HNK Rijeka Izvor: Pixsell / Autor: Sanjin Strukic/PIXSELL