KREĆE PRODAJA ZA SALZBURG

Dinamovi navijači zgroženi: Kakve su ovo gluposti?

17.10.2024 u 14:06

Bionic
Reading

Pred Dinamom je sljedećeg tjedna (srijeda, 21 sat) novi izazov u nogometnoj Ligi prvaka. Modri gostuju kod RB Salzburga, a klub je ovog četvrtka objavio proceduru za kupovinu ulaznice

Dinamo je za svoje navijače osigurao 1500 ulaznica, te je objavio proceduru kako se do njih može doći.

Ulaznice za gostujući sektor prodavat će se po cijeni od 45 eura, a prodaja će biti organizirana isključivo fizički. Klub je dobio ukupno 1500 ulaznica namijenjenih svojim navijačima.

Za kupnju ulaznica ili vouchera potrebno je predočiti osobne podatke, uključujući ime, prezime, datum rođenja, broj osobnog dokumenta, adresu, broj telefona i e-mail adresu. Klub poziva navijače da pripreme sve potrebne podatke unaprijed kako bi proces prodaje bio brži i jednostavniji.

Svaka osoba može kupiti maksimalno pet ulaznica, pod uvjetom da sve osobe čije se ulaznice kupuju prvog dana prodaje imaju godišnje ulaznice, a drugog dana moraju biti članovi kluba.

Navijači su obvezni preuzeti kupljene vouchere sa sobom u Salzburg, gdje će ih zamijeniti za ulaznice. Detaljne informacije o preuzimanju ulaznica i ostalim uputama za navijače bit će naknadno objavljene.

Naravno, dio njih na FB stranici kluba izrazilo je veliko nezadovoljstvo načinom distribucije ulaznica, a dio gnjevnih komenatar donosimo u nastavku.

'Kakve su ovo gluposti s voucherima i preuzimanjem ulaznica? U Münchenu si ulaznice morao preuzeti 15 km od stadiona u centru grada. Koji je vama? Kad platim nešto hoću kartu u ruke, a ne voucher kojim ću podizati kartu na lokaciji koju je netko odredio jer mu je tako zgodno. Jel to vrijedi za sve ili samo za nas? Di su navijači Monaca podizali svoje karte u Zagrebu? Jel vama normalna ta procedura?

'Pogubili su se s tim gostujućim kartama od početka ove sezone.Svaka utakmica različita pravila Nisu dosljedni ni 1% i mjenjaju uvjete prodaje iz utakmice u utakmicu. Sad pak samo fizička prodaja? Čemu odjednom ukinuti online prodaju ? Ne razumijem nikako, stvarati guzvu pred vlastitim blagajnama'.

Ipak, da ne bi bilo zabune, ove uvjete vjerojatno je postavio RB Salzburg.