UOČI DAVIS CUPA...

Đokovićev veliki kompliment mladom Borni Ćoriću

24.02.2015 u 09:52

Bionic
Reading

Manje od dva su tjedna ostala do Davis cup ogleda Srbije i Hrvatske u Kraljevu, a dvoboj je najavila i najveća zvijezda tog nesuđenog lokalnog derbija

Od 6. do 8. ožujka Novak Đoković i suigrači (vjerojatno Troicki, Zimonjić i Krajinović) dočekat će vidno oslabljenu hrvatsku vrstu u prvom kolu Svjetske skupine.

'Viktor nam se vraća u momčad, Zimonjić je naš najmudriji član, tu je i Filip... Imamo jaku ekipu i vjerujemo u pobjedu. Hrvatska dolazi bez Čilića i Karlovića, za Dodiga ćemo još vidjeti,' otkriva Đoković još uvijek neslužbeni podatak o Marinovom nastupu.

Najbolji igrač svijeta zimus se nekoliko dana pripremao i s Bornom Ćorićem. Ćorić je najmlađi član društva TOP 100, a bolji kompliment od osmerostrukog Grand slam osvajača nije mogao zamisliti.

'Tu je Borna Ćorić, igrač koji me jako podsjeća na mene kad sam bio mlađi. Pred njim je blistava budućnost,' smatra Đoković.

Intervju za blic,rs Novak je zatvorio dubokom misli: 'Nikada nisam prestao sanjati. Uvijek gledam kako mogu iskoristiti svoj status za opće dobro. Što znače svi trofeji i bodovi ako to nemate s kime podijelite i ne iskoristite ih za pomoć onim koji su imali manje sreće u životu?'

Ćorićev poen protiv Nadala koji otkriva puno toga