ODLAZI?!

Drama u Bayernu oko velike zvijezde uoči utakmice s Dinamom, oglasio se i direktor

16.09.2024 u 10:02

Bionic
Reading

Bayern sutra utakmicom protiv Dinama otvara novu sezonu Lige prvaka, a u njemačkom velikanu traje drama oko novog ugovora za Jamala Musialu.

Musiala je jedan od najboljih mladih igrača svijeta, a Bayern ga želi zadržati još godinama. Ugovor ima do 2026. godine, Bavarci mu nude novi ugovor, ali ga je on sad odbio.

'Novi ugovor za Musialu? Bit će teško, ali ne i nemoguće', rekao je Bayernov direktor Max Eberl te nastavio: 'Jamal zna što ima u Bayernu. To je klub koji ga je doveo na vrhunsku razinu. Razgovori su počeli, uskoro će biti i intenzivniji. On treba postati jedno od lica Bayerna - kao Kimmich, Pavlović i Stanišić.'

Britanski Mirror javlja da je Musiala odbio Bayernovu zadnju ponudu za produljenje te da želi godišnju plaću od oko 20 milijuna eura. Trenutno zarađuje pet milijuna eura, a najplaćeniji igrač Bayerna je Harry Kane s godišnjom plaćom od 25 milijuna eura.

Situaciju oko Musiale, koji je odrastao u Engleskoj, prate Manchester United, Manchester City, Newcastle, Liverpool, Arsenal i Real Madrid.

Očekuje se da ga Bayern proda sljedećeg ljeta kako Musiala ne bi 2026. godine otišao bez odštete.