PREKRASAN POTEZ

Duje Čop oduševio Španjolsku: To je najljepši gol vikenda!

22.08.2016 u 13:47

Bionic
Reading

Hrvatski reprezentativni napadač Duje Čop nije mogao na bolji način začiniti svoju prvu službenu utakmicu za Sporting. Prekrasan gol iz voleja po mnogima je i najljepši viđen ovaj vikend u Primeri...

Naš 26-godišnji strijelac procvjetao je nakon dolaska u Španjolsku. Odličan je bio prošle godine na posudbi u Malagi, a još bolje je krenuo otkad je prešao u Sporting iz Gijona.

Bivši klub Alena Halilovića na domaćem je terenu u 1. kolu Primere svladao Athletic Bilbao rezultatom 2:1, a prvi gol na susretu fantastičnim je volejom zabio Duje Čop u 51. minuti.

Kritike na račun hrvatskog reprezentativca nakon susreta bile su odlične. Dnevnik Marca njegovom je golu posvetio cijeli članak, opisavši ga kao 'volejčinu', dok ga neki mediji proglašavaju ne samo najljepšim ovog vikenda, već i cijelog mjeseca u Španjolskoj.

U svakom slučaju, Čop nije mogao bolje početi novu profesionalnu avanturu, a Abelardova je momčad ovim trijumfom najavila bolje dane i bijeg iz opasne zone u kojoj je bila do samog kraja prošle sezone...