NEVJEROJATNO

Dvije godine imao je staklo u stopalu, ali postavio je rekord LaLige

25.05.2024 u 16:32

Bionic
Reading

Nogometaš Athletic Bilbaoa Inaki Williams nesvjesno je igrao dvije godine s komadom stakla od dva centimetra u lijevoj nozi.

Ovu šokantnu priču novinarima je otkrio trener baskijskog kluba, Ernesto Valverde.

Naime, Williams je tijekom tjedna podvrgnut operaciji zbog boli koju je osjećao, a tad su liječnici pronašli komad stakla u njegovom tabanu.

Tijekom konferencije za novinare u petak, Valverde je rekao kako mu je Williams dozvolio ispričati ovu priču jer je 'vrijedna spomena'. A kako se to dogodilo nogometašu koji ima španjolsku, ali i gansku putovnicu?

Prije dvije godine bio je na odmoru i tada je nagazio na staklo, što je rezultiralo dubokom ranom na stopalu. U tom trenutku staklo je očito našlo svoje mjesto u stopalu, ali bez da je stvaralo kakve infekcije.

Međutim, bol je očito ipak učinila svoje, te je Williams odlučio potražiti pomoć.

Ali još je nevjerojatnije, kako je ovaj sjajni igrač odigrao 251 uzastopnu utakmice u LaLigi bez izostanka i tako postavio rekord u španjolskom nogometu.

Williams je na svom Instagram storyju objavio fotografiju na kojoj se vidi komad stakla koji je uklonjen poslije operacije.

Ove sezone je postigao 14 golova u 39 nastupa u svim natjecanjima, te je pomogao Athleticu da osvoji Kup Španjolske, prvi trofej nakon 40 godina.