GLAVNA PRIČA UFC-A 181

Emotivni meč! Nakon trijumfa high kickom sjetio se preminule djevojke

08.12.2014 u 10:15

Bionic
Reading

Jedna od najzanimljivijih priča s borilačke priredbe iz Las Vegasa (UFC 181) atraktivan je nokaut Josha Sammana, borca koji se vratio u ring nakon osobne tragedije

Robbie Lawler novi je svjetski prvak u velter kategoriji, i to nakon šokantne odluke protiv Johnnyja Hendricksa. Anthony Pettis odradio je sjajan preokret te je, nakon slabe prve runde, iskoristio jedan trenutak te došao do pobjede nad Gilbertom Melendezom. U glavnom programu do slavlja su također došli Travis Browne, Todd Duffee, Tony Ferguson i Uriah Faber.

No najzanimljiviji trenutak cijelog UFC-181 dogodio se u uvodnom programu. Josh Sammann iznenadio je head kickom u drugoj rundi nad, do tada boljim Eddiejem Gordonom. Bila je to borba večeri.

Ovom 26-godišnjem borcu je ovo 11. pobjeda u 13 mečeva, a u ringu ga nije bilo od travnja 2013. kada je tehničkim nokautom svladao Kevina Caseyja. Razlog duljeg izbivanja bila je osobna tragedija. U kolovozu prošle godine u prometnoj nesreći život je izgubila njegova djevojka Hailey Kate Bevis.

'Toliko trenutaka sam sumnjao u sebe i imao toliko neizvjesnosti u životu otkad sam bio zadnji put u kavezu. Ali kada sam stigao u Las Vegas, nisam ni sumnjao što će se dogoditi. Ovo je za moj majku, djevojku Hailey i sve koji su mi pomogli da se vratim tu gdje danas jesam', izjavio je Samman.

Meč Samman - Gordon i pobjedu nokautom možete vidjeti OVDJE.