psk_2

ZVONA ZA UZBUNU

Engleska drži dah; jedan od najboljih igrača Albiona napustio kamp iz privatnih razloga

  • Lu.K./Hina
  • Zadnja izmjena 26.06.2024 18:38
  • Objavljeno 26.06.2024 u 18:38
Bionic
Reading

Engleska reprezentacija izborila je osminu finala na Europskom prvenstvu, ali je na udaru kritika u domovini zbog relativno neuvjerljive igre u Njemačkoj. Sada je kamp iz privatnih razloga napustio jedan od Southgateovih najtalentiranijih igrača, Phil Foden

Phil Foden privremeno je napustio bazni kamp engleske reprezentacije na Euru zbog obiteljskih razloga, rekao je u srijedu glasnogovornik Engleskog nogometnog saveza.

Nogometaš Manchester Cityja tri je utakmice prvog kola odigrao kao starter i očekivao se u početnih jedanaest utakmice osmine finala koja je na rasporedu 30. lipnja u Gelsenkirchenu, ali sada je njegov nastup pod upitnikom.

  • +5
Doček hrvatske nogometne reprezentacije nakon ispadanja s Eura Izvor: Cropix / Autor: Ronald Gorsic

'Phil Foden je privremeno napustio engleski bazni kamp i vratio se u Ujedinjeno Kraljevstvo zbog obiteljskog hitnog slučaja', rekao je glasnogovornik FA-a, ne navodeći više detalja.

Tijekom Svjetskog prvenstva 2022. Arsenalov branič Ben White i Chelseajev napadač Raheem Sterling također su se vratili u Englesku iz osobnih razloga, a nakon toga nisu se vratili u Katar.

Što se tiče Fodena, savez nije dao nikakve naznake o mogućem datumu povratka u Njemačku. Engleska je pod udarom kritika zbog svojih neuvjerljivih nastupa u Njemačkoj; na Euru je zabila samo dva gola i skupila pet bodova u utakmicama grupne faze protiv Srbije, Danske i Slovenije.

Standings provided by Sofascore
sve osim nogometa

Učitavanje...

Sažeci Hrvatske nogometne lige

Pratite nas na društvenim mrežama

Najbitnije od bitnog

Newsletter tportala donosi tjedni pregled najbitnijih vijesti

tportal