psk_2

euro u fokusu

Engleska u neočekivanom problemu; Bellinghamu prijeti zabrana igranja u četvrtfinalu!

Bionic
Reading

Nakon što je Engleska u produžetku nadigrala Slovačku svi pišu o ključnom čovjeku Judeu Bellinghamu

Opasno je živjela Engleska do sudačke nadoknade i bila je nadomak ispadanja s Eura, ali sve je spasio Jude Bellingham sjajnim golom škaricama za 1:1. U produžetku je Slovačku dokrajčio Harry Kane nakon čega su svi Slovaci doslovno potonuli.

'Kada ste 30 sekundi od odlaska kući i osjećate se kako ste iznevjerili naciju, a onda jednim udarcem lopte se sve preokrene. To je osjećaj koji ne želim, ali kada do njega dođe, onda je to sjajan osjećaj. Igranje za Englesku je odlična stvar, ali također nosi i veliki pritisak', kazao je nakon utakmice Bellingham.

No, njega je sve to malo previše ponijelo pa mu tako zbog prostačkog gestikuliranja prijeti suspenzija, što bi bio ogroman udarac za Englesku u četvrtfinalu Eura protiv Švicarske u subotu. Samo se još čeka odluka Uefe i diciplinske komisije...

Naime, kako pišu engleski mediji moguće je da će Bellingham dobiti jednu utakmicu suspenzije. Razlog? Kako se moglo vidjeti, Bellingham se u euforiji primio u razini međunožja te je bilo jasno kako je to bilo upućeno prema klupi Slovačke,

Ta gestikulacija - o kojoj bruje društvene mreže - (možete je vidjeti ovdje) bi njega i Englesku mogla skupo koštati i čeka se odluka Uefe.

No, pokušao se kasnije Englesku opravdati kako je to bila interna zezancija s bliskim prijateljima koji su bili na tribinama.

Naglasio je kako prema Slovačkoj ne osjeća ništa osim velikog poštovanja.

  • +61
Engleska - Slovačka, EURO 2024., osmina finala, 30.6.2024. Izvor: EPA / Autor: ABEDIN TAHERKENAREH
Sažeci Hrvatske nogometne lige

Pratite nas na društvenim mrežama

Najbitnije od bitnog

Newsletter tportala donosi tjedni pregled najbitnijih vijesti

tportal